Prima pagină » Titlurile zilei » Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, este acuzat că nu poate dovedi lucrarea de licență și teza de doctorat. Fostul prefect Dragomir Tomașeschi scoate la iveală minciunile șefului din Casa Pătrată

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, este acuzat că nu poate dovedi lucrarea de licență și teza de doctorat. Fostul prefect Dragomir Tomașeschi scoate la iveală minciunile șefului din Casa Pătrată

02 iun. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Titlurile zilei

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, nu își poate dovedi lucrarea de licență și nici o teză de doctorat în inginerie. Cel puțin asta susține fostul prefect Dragomir Tomașeschi. Fostul prefect a spus și faptul că spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani nu mai are justificare după scăderea cazurilor de coronavirus din întreaga țară

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, nu își poate justifica lucrarea de licență și nici teza de doctorat. Fostul prefect al județului Iași, Dragomir Tomașeschi, a scos la iveală faptul că actualul șef din Casa Pătrată ascunde aceste detalii. Dragomir Tomașeschi a precizat că Maricel Popa trebuie să-și prezinte în public lucrarea de licență și teza de doctorat de pe urma căreia și-a asumat titlul de inginer.

„Mi-a fost semnalat un lucru. Pe această cale îl rog pe domnul Popa să prezinte locuitorilor din Iași copia diplomei de facultate și copia lucrării sale de doctorat. Dacă vă uitați pe site-ul Consiliului Județean, nu o să găsiți studiile acestui domn. Platforma google are capacitatea uimitoare de a reține toate lucrurile, cu bune și cu rele”, a spus Dragomir Tomașeschi.

Președintele Consiliului Județean Iași ascunde detalii despre lucrarea de licență și o teză de doctorat. Niciun ieșean nu știe ce a absolvit președintele Consiliului Județean Iași

Dragomir Tomașeschi, candidatul Partidului Împreună pentru Moldova la șefia județului, i-a cerut lui Maricel Popa, actualul președinte de la Consiliul Județean Iași, să-și prezinte lucrarea de licență și teza de doctorat.

„Dacă am încerca căutări despre oricine din viața politică ieșeană am găsi unde a învățat, ce colegi a avut, ce diplome are. Despre Maricel Popa nu este însă nimic. El nu figurează cu facultatea absolvită. Dumnealui se autointitulează licențiat în inginerie și doctor în aceasta. Îl rog să prezinte ieșenilor copia după lucrarea de licență și copia după cea de doctorat. Cât de doctor și de destoinic este s-au lămurit toți ieșenii”, a mai spus Dragomir Tomașeschi.

Fostul prefect Dragomir Tomașeschi demonstrează că Maricel Popa nu a adus un miliard de euro în județul Iași

Dragomir Tomașeschi a spus că Maricel Popa nu ascunde doar lucrarea de licență și teza de doctorat. Actualul președinte de la Consiliul Județean a mințit locuitorii județului și cu miliardul de euro promis în localitățile ieșene.

„Maricel Popa ne reamintește că el personal a adus Iașului peste un miliard de euro. Specialiștii din administrațiile locale mi-au spus că această sumă nu a fost adusă de Maricel Popa, ci reprezintă cumulul proiectelor tuturor primăriilor din județul Iași. Nicidecum domnia sa nu are niciun merit în atragerea acestei sume”, a spus Dragomir Tomașeschi.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a adus inutil spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19

Fostul prefect Dragomir Tomașeschi a mai spus și faptul că spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani nu mai are justificare. Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a plătit 13,2 milioane de euro pentru un spital în condițiile în care numărul de cazuri nu mai este în creștere.

„Din punctul meu de vedere, s-a întârziat foarte mult cu aducerea acestui spital. Pe de altă parte, în ultima perioadă, spitalele ieșene au fost mai mult goale. S-au așteptat masivele valuri de îmbolnăviri care, slavă Domnului, nu s-au mai întâmplat. Mă întreb care mai este utilitatea acestui spital, eu nu o mai văd în acest moment. Nu înțeleg de ce județul mai face această cheltuială. O consider acum inutilă. Acest răspuns trebuie văzut în contextul panicii induse în ultima perioadă. S-a tot spun că vine Paștele, ziua de 1 Mai și că vom avea peste 14 zile un număr impresionant de morți. Nu s-a mai întâmplat acest lucru și, prin urmare, nu mai văd utilitatea acestui spital acum”, a mai spus Dragomir Tomașeschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *