Prima pagină » Local » Maricel Popa lovește din nou. L-a propus pe consilierul local Bogdan Balanișcu pentru postul de secretar de stat la Ministerul Mediului. Acesta a comparat marșul LGBT cu hramul Sfintei Parascheva

Maricel Popa lovește din nou. L-a propus pe consilierul local Bogdan Balanișcu pentru postul de secretar de stat la Ministerul Mediului. Acesta a comparat marșul LGBT cu hramul Sfintei Parascheva

17 dec. 2021, 12:40,
în Local

Președintele organizației județene PSD Iași, Maricel Popa, și-a mai nominalizat un apropiat pe o funcție cheie. Actualul consilier local Bogdan Balanișcu a fost propus pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, în cadrul unei întâlniri a Comitetului executiv județean. Întâlnirea a avut loc la sediul PSD Iași din centrul orașului. Este curios unde au încăput peste 120 de persoane, componența totală a CEX într-un spațiu atât de mic. Popa și-a pus exact oamenii săi pe funcții , cu sprijinul unor primari și a altor apropiați. Cel mai slab șef din istoria CJ Iași vrea sa controleze filiala și nu se mai consulta cu nimeni.

Balanișcu a fost implicat într-un scandal uriaș după ce a comparat marșul LGBT din octombrie 2021 cu sărbătoarea Cuvioasei Parascheva. Balanișcu a fost nemulțumiț de faptul că la hramul de la Mitropolie nu au fost luate măsuri de protecție pentru limitarea pandemiei, in vreme ce la marșul LGBT s-au luat astfel de măsuri. Acest personaj va reprezenta Iașul in Guvern, totul din cauza lui Maricel Popa

Bogdan Balanișcu (PSD) a comparat marșul LGBTQ+ cu Hramul Sfintei Parascheva

În urmă cu doar câteva luni, controversatul consilier local, Bogdan Balanișcu a comparat mișcarea LGBTQ+ cu Hramul Sfintei Parascheva. Balanișcu a susținut că la marșul respectiv s-au luat măsuri organizatorice speciale deși acolo au fost o sută de participanți, în vreme ce laHhramul de la Catedrala Mitropolitană, aceste măsuri vor fi mai „relaxante”.

„O singură chestiune aș atrage atenția și anume aceea de a folosi aceeași unitate de măsură. În cazul marșului LGBTQ au fost o sută de persoane și reprezenta un pericol și aici unde avem un pelerinaj nu este un pericol. Aș vrea să folosim aceeași unitate de măsură. Să fim consecvenți”

Declarația acestuia a stârnit reacții dure pentru cetăţenii din Iași, mulţi dintre aceștia arătându-și stupefacția legat de ceea ce a spus acesta.

Maricel Popa, o altă decizie controversată în nominalizarea lui Bogdan Cojocaru pentru funcția de prefect

Senatorul PSD Maricel Popa a ajuns din nou să își pună filiala județeană în cap după o nouă ședință controversată. Parlamentarul a convocat pe ascuns o ședință a Biroului Permanent Județean pentru a-l nominaliza pentru funcția de prefect pe fostul deputat Bogdan Petru Cojocaru.

Cum in urma negocierilor dintre PNL, PSD și UDMR, postul de prefect al județului Iași a revenit la social democrati, Maricel Popa a încercat să profite și a ajuns, la disperare, să își pună apropiatul. Popa nu a convocat statutar un BPJ, ci a făcut o ședință pe o platformă online cu câteva persoane. A cerut sprijin pentru nominalizarea lui Cojocaru, iar totul a decurs extrem de rapid.

” A făcut o ședință online, cu câteva persoane. Nu a durat mult, ci a întrebat dacă lumea e de acord cu propunerea. Atât. E disperat că nu îi mai iese nimic și ajunge la să nu mai respecte nici statul partidului și nici pe ceilalți membri”, a spus un social democrat din filială.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *