Prima pagină » Local » Maricel Popa le interzice membrilor PSD să meargă la aniversarea de 30 de ani a CJ Iași. Viorel Blăjuț: „Aere de mic dictator” și motiv „pueril”
Maricel Popa le interzice membrilor PSD să meargă la aniversarea de 30 de ani a CJ Iași. Viorel Blăjuț: „Aere de mic dictator” și motiv „pueril”

Maricel Popa le interzice membrilor PSD să meargă la aniversarea de 30 de ani a CJ Iași. Viorel Blăjuț: „Aere de mic dictator” și motiv „pueril”

21 dec. 2022, 19:59,
B, , h, , în Local

Un cunoscut membru PSD Iaşi, fost lider al filialei municipale, îi transmite un mesaj preşedintelui PSD Iaşi, Maricel Popa. Viorel Blăjuţ, fost preşedinte executiv al organizaţiei municipale PSD Iaşi susține că pe baza unui motiv „pueril”, a interzis membrilor din PSD să meargă la CJ Iași în cadrul aniversării de 30 de ani.

Viorel Blăjuţ spune că Maricel Popa are aere de „mic dictator” prin prisma faptului că a a pus o ședință de bilanț la partid fix peste ședința aniversară de la Casa Pătrată.

„Măricel și reacțiunea
Măricel al nostru face ce face și iar îl supără pe Moșul, în prag de sărbători. A interzis colegilor mei din PSD să meargă la CJ Iași, la aniversarea de 30 de ani. Motivul este unul pueril: a vrut să-i arate lui Costel, că încă nu i-a trecut supărarea de acum doi ani, când acesta i-a suflat jucăria (scaunul de șef al județului).
Cu aere de mic dictator, acesta a servit primarilor noștri un fonfleu, pe care eu personal nu l-am înghițit, adică a pus o ședință de bilanț la partid fix peste ședința aniversară de la Casa Pătrată.
Eu am încălcat embargoul și m-am dus! Oare ce o să pățesc? Sunt în măsură însă să le spun colegilor mei ce au pierdut? Un moment în care cu toții trebuia să credibilizăm această instituție și în final să omagiem Iașul”, a transmis Viorel Blăjuţ, fost preşedinte executiv al organizaţiei municipale PSD Iaşi.

Viorel Blăjuț: „Dar tu Măricele ce-ai făcut? De supărare, ți-ai luat jucăriile și ai plecat (pe ușa din dos)”

De asemenea, Viorel Blăjuţ susține că la aniversarea de 30 de ani, la CJ Iași, au venit ambasadori, toată elita urbei noastre și invitați speciali, iar un astfel de moment festiv nu se ratează.

„La aniversarea de 30 de ani, la Consiliul Județean au venit ambasadori, toată elita urbei noastre și invitați speciali. Înaltpreasfințitul mitropolit Teofan a binecuvântat adunarea, garda veche a instituției a dat onorul (în frunte cu Lucian Flaișer), iar cei cărora le pasă de Iași și se pot implica au răspuns prezent.
Un astfel de moment festiv nu se ratează, iar boicotul nu-și are rostul, fiindcă e vorba de Iași, iar ieșenii vor în astfel de momente să vadă o clasă politică unită și dispusă, măcar la nivel de discurs, să mute munții din loc.
Dar tu Măricele ce-ai făcut? De supărare, ți-ai luat jucăriile și ai plecat (pe ușa din dos)”, a mai transmis Viorel Blăjuţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *