Prima pagină » Local » Maricel Popa începe să vândă iluzii alegătorilor! E cel mai activ parlamentar din Iași la vrăjeală
Maricel Popa începe să vândă iluzii alegătorilor! E cel mai activ parlamentar din Iași la vrăjeală

Maricel Popa începe să vândă iluzii alegătorilor! E cel mai activ parlamentar din Iași la vrăjeală

20 iun. 2024, 10:43,
BZI.ro, în Local

Maricel Popa își lansează raportul de activitate în care le explică votanților că el este cel mai activ parlamentar din Iași. În realitate este o mare vrăjeală pentru că ieșenii nu văd nimic din ce a făcut acest senator. Patru ani a stat pe mulți bani în Parlamentul României, iar acum, cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare, este timpul să îi mintă pe alegători.

Fix în aceeași situație este și Vasile Citea care se arată revoltat că Iașul nu are bazin olimpic. La fel ca Maricel Popa, Vasile Citea nu a făcut nimic pentru ieșeni, dar e foarte revoltat. Ori trebuie să le transmitem celor doi politicieni că PSD, formațiunea din care fac parte, se află la putere având și premierul României. Acest lucru înseamnă că dacă ar exista câtuși de puțin interes din partea oamenilor ca cei mai sus numiți, Iașul ar avea parte și de stadion, sală polivalentă sau bazin olimpic.

Maricel Popa le vinde cetățenilor iluzia că a fost cel mai activ parlamentar

Maricel Popa este un dezastru în ceea ce privește politica. Nu face nimic și încasează sume uriașe de la statul român. Parlamentul României este un loc confortabil pentru majoritatea politicienilor ieșeni. În patru ani, fiecare dintre aceste specimene încasează câteva sute de mii de lei!!

Când e să privim raportul de activitate și să facem o analiză, putem constata că majoritatea inițiativelor făcute de Maricel Popa au fost de fapt opera altor parlamentari. Concret, un parlamentar are nevoie de semnături pentru un proiect de lege. În acest context, acel parlamentar trece pe la fiecare coleg ca să obțină câte o semnătură. Cu toate că proiectul de lege a fost inițiat de un anumit parlamentar, și cel care doar a semnat hârtia este trecut ca inițiator. Așadar, pentru proiectele de lege cu care se laudă Maricel Popă, toată implicarea a constat într-o semnătură de susținere:

”De la preluarea mandatului și până în prezent, senatorul PSD Maricel Popa a avut 67 de inițiative legislative, dintre care 28 au fost promulgate că legi. Printre acestea, s-au numărat cele privind înființarea și funcționarea Punctelor Gastronomice Locale, proiect devenit lege în luna decembrie 2023. De asemenea, senatorul ieșean a contribuit la o propunere legislativă pentru completarea Legii drepturilor pacientului nr.46/2003, devenită lege în luna mai a anului trecut. În plus, Maricel Popa și-a adus contribuția și la o propunere legislativă pentru completarea și modificarea Legii educației naționale nr.1/2011, proiect care a fost publicat în Monitorul Oficial.” se arată în comunicatul de presă dat de Maricel Popa.

AȘA ARATĂ UN PROIECT DE LEGE CU CARE SE LAUDĂ MARICEL POPA! SUNT ZECI DE PARLAMENTARI CARE ”L-AU INIȚIAT”

AȘA ARATĂ UN PROIECT DE LEGE CU CARE SE LAUDĂ MARICEL POPA! SUNT ZECI DE PARLAMENTARI CARE ”L-AU INIȚIAT”

Incă o propunere cu care se laudă Maricel Popa și cu care îi minte pe alegătorii ieșeni

Incă o propunere cu care se laudă Maricel Popa și cu care îi minte pe alegătorii ieșeni

Maricel Popa se laudă că a avut 100 de întrebări spre ministere

O altă minciună vândută de Maricel Popa este aceea că a lansat 100 de întrebări și a avut câteva zeci de interlpelări. Realitatea este una crudă pentru că acele întrebări sunt pur și simplu o invenție pentru a-ți mări raportul de activitate și a da bine în fața alegătorilor. Unele dintre ele au tentă politică, deci nu ai de-a face cu ieșenii. Redăm câteva dintre ele

Sume cheltuite de deputatul Alexandru Muraru în cadrul depalasărilor externe din mandatul 2020 – 2024
Oportunităţi de finanţare pentru reducerea poluării
Fonduri alocate județului Iași prin PNRR pe zona culturală
Situație bizară la Inspectoratul Școlar Județean Iași
Campanie de informare a populației cu privire la prețurile la energie și gaze naturale

De ce aceste întrebări cu care se laudă Maricel Popa nu sunt de trecut în CV? Răspunsul este unul simplu! Aceste întrebări sunt pur și simplu doar niște întrebări. Ministrul, său persoana căruia îi sunt adresate întrebările răspunde în scris și aia e. Concret, dacă lansezi o întrebare despre care este stadiul construcției unei Săli Polivalente în Iași, ministrul îți poate răspunde că nu există niciun proiect început! Atât! Nu se întâmplă nimic mai departe! Dacă tu ca senator ai dori să faci ceva corect, ai obține audiențe la ministere, te-ai implica, ai pune presiune pe miniștri pentru a atrage fonduri în Iași! Așadar, Maricel Popa ne vinde minciuni despre activitatea pe care a avut-o în Parlament. Ieșenii trebuie să se trezească și să nu se mai lase mințiți de astfel de personaje.

Comentarii
  • Cea mai mare realizare a lui Popa e invenția catastroficului Balaniscu care a distrus organizația municipală și din cauza căruia s-au pierdut alegerile locale. Asumă-ți Popa omul .
    De ce l-ai promovat pe cimpanzeul de Balaniscu? Simplu, îți tremurau chiloții de Ostaficiuc și așa l-au înfiletat pe incompetentul Balaniscu pe lângă Stănescu și Ciolacu . Acum Balaniscu locul 4 din 5 candidați se dă câștigător și plânge pe la primari să-l mai susțină o tură ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *