Prima pagină » Local » Maricel Popa încearcă să-și cumpere susţinerea primarilor din Iași

Maricel Popa încearcă să-și cumpere susţinerea primarilor din Iași

09 oct. 2020, 14:19,
în Local

Momente incredibile pentru Maricel Popa. Viitorul fost șef al Consiliului Județean Iași umblă disperat după susținerea primarilor din județ. Disperat că i se aproprie sfârșitul politic, Maricel Popa încearcă să ” cumpere” primarii din județ.

Maricel Popa a fost văzut în cursul zilei de vineri, 9 octombrie 2020, în localitatea Ion Neculce.

Maricel Popa vrea să îşi mai amâne sfârşitul politic, dar fără succes

În urma scorului rușinos scos de PSD, atât la nivel de municipiu Iași cât şi la nivelul judeţului Iași, Maricel Popa este disperat să îşi mai amâne sfârşitul politic. Încă șeful Consiliului Județean Iași a fost văzut intrând în primăria comunei Ion Neculce pentru a negocia cu primarul localităţii susţinerea acestuia. Pe lângă faptul că, cel mai probabil, Maricel Popa va suferi o ultimă înfrângere, este de remarcat faptul că actualul şef PSD Iaşi a parcat aiurea, chiar pe carosabil.

În altă ordine de idei, Maricel Popa se va afla în vizită la Iaşi pentru a se întâlni cu primarii judeţului. Miza vizitei președintelui PSD fiind locurile pe lista pentru alegerile parlamentare 2020.

Maricel Popa va fi mazilit de Marcel Ciolacu? Precedentul există

Maricel Popa ar putea fi mazilit de Marcel Ciolacu. Precedentul există dacă e să ţinem cont că Marian Oprisan, Viorica Dăncila şi Niculae Badalu au fost pur şi simplu scoşi din circuit de PSD. Cei trei enumeraţi mai sus au scos. În plus, Marcel Ciolacu a decis să elimine de pe lista pentru Consiliul General consilieri puși de Gabriela Firea, potrivit unor surse din PSD. Propunerile controversate de pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București vor fi retrase. Printre cei propuși de Gabriela Firea pe lista CGMB, forțați să renunțe la mandatul câștigat pe 27 septembrie sunt fostul premier Petre Roman și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De pe listă va fi retras și fostul antrenor al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordnăescu. Fostul fotbalist și actual antrenor al Politehnicii Iași, Daniel Pancu, și antrenorul Cornel Dinu renunță și ei la mandatul de consilier general.

Maricel Popa vrea să intre în greva foamei, de luni, nu de astăzi

Maricel Popa nu a ratat ocazia de a se face de ruşine. Întrebat de jurnalişti de ce nu este gata Spitalul Mobil de la Leţcani, Maricel Popa a aruncat, ca de obicei, vina pe alte instituţii, nicidecum asupra lui aşa cum este corect. Totuşi, viitorul fost șef al Consiliului Județean Iași a declarat, nici mai mult nici mai puţin, că va intra în greva foamei.

Declaraţiile lui Maricel Popa au stârnit un val de amuzament mai ales că el doreşte să intre în greva foamei de luni, nicidecum de astăzi. Probabil, Maricel Popa îşi mai doreşte un pic de mâncare la discreţie până atunci. Îi uram succes:

”Singura soluţie pentru Spitalul Mobil de la Leţcani este de a intra în greva foamei. Voi intra în greva foamei de duminică sau luni” a încheiat Maricel Popa.

Replică memorabilă pentru Maricel Popa

Un invitat în studioul Antenei 3 a oferit replică zilei. Auzind cum se vaita de zor Maricel Popa, invitatul l-a întrebat pe liderul PSD Iaşi de ce intra în greva foamei tocmai acum şi nu a intrat din iunie de când aştepta avizul de funcţionare. Maricel Popa nu a ştiut ce să răspundă la întrebare, nefăcând niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *