Prima pagină » Local » Maricel Popa a dus la prag de dezastru Transportul Public Judeţean. Călătorii sunt înghesuiţi într-un singur microbuz – VIDEO
Maricel Popa a dus la prag de dezastru Transportul Public Judeţean. Călătorii sunt înghesuiţi într-un singur microbuz - VIDEO

Maricel Popa a dus la prag de dezastru Transportul Public Judeţean. Călătorii sunt înghesuiţi într-un singur microbuz – VIDEO

07 aug. 2020, 13:22,
George Cristian în Local

Maricel Popa a dus la prag de dezastru Transportul Public Judeţean, iar acest lucru se poate vedea în imaginile făcute publice pe pagina de Facebook a lui Bogdan Abalași.

Cu un şef de judeţ nepăsător, ieşenii care circulă intre localităţi duc lupte grele în interiorul mijloacelor de transport în comun. Traficul este sufocant într-o perioda în care Iaşul se confrunta cu o pandemie de COVID-19. Maricel Popa doarme şi nu îi pasă de nimic.

Maricel Popa a dus la prag de dezastru Transportul Public Judeţean

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Bogdan Abalași a făcut publica un video în care se poate vedea că într-un microbuz ce aparţine de Transportul Public Judeţean nu se respectă nici cele mai mici condiţii de protecţie împotriva pandemiei de COVID.

Conform imaginilor, în microbuzul judeţean sunt oameni înghesuiţi, iar mulţi dintre ei nu poartă nici măcar măşti.

Bogdan Abalași, mesaj dur la adresa lui Maricel Popa

Bogdan Abalași, candidatul Pro România la şefia Consiliului Judeţean Iaşi a publicat, pe o reţea se socializare, imagini în care nimeni nu respecta nicio măsură de protecţie. Maricel Popa, şeful Consiliului Judeţean Iaşi este principalul vinovat de acest lucru. Nu este normal ca într-o societate administrată de CJ Iaşi să existe imagini de acest fel:

” Ce părere aveți de modul în care asigură administrația județeană un transport public sigur și de calitate pentru ieșeni!? Foamea de bani, pe care o are Popa Maricel şi camarila lui este mare, călcând în picioare legea și siguranța noastră.” declara Bogdan Abalași.

Măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul șoferilor și al vatmanilor CTP Iași

Procedurile de lucru în cazul conducătorilor auto și al vatmanilor CTP Iași au fost înăsprite, după ce patru șoferi au contractat virusul SARS-CoV-2, potrivit rezultatelor de laborator efectuate recent. Angajații instituției sunt obligați, ca și până acum, să respecte și să păstreze distanța fizică în momentul sosirii la serviciu, în timpul pauzelor și a perioadelor de repaus pe drum, evitându-se conctactele cu alte persoane. În plus, au fost stabilite intervale diferite de ieșire în cursă, pentru ca numărul angajaților noștri aflați în același timp în garaj/depou să fie cât mai mic. De asemenea, la intrarea pe poarta instituției, sunt verificate temperatura fiecărui șofer și vatman, prin termoscanare, dar și respectarea purtării măștii de protecție.

În ceea ce privește situația celor patru angajați purtători ai virusului SARS-CoV-2, precizăm că, încă din data de 27 iulie 2020, când conducerea companiei a luat la cunoștință despre internarea în spital a unuia dintre ei, au fost luate de îndată măsuri de izolare a persoanelor care au luat contact cu aceștia. Ulterior, rezultatele pozitive au confirmat suspiciunea de infectare și în cazul celor deja izolați, riscul de răspândire fiind eliminat.

În cazul îmbolnăvirilor în rândul angajaților din sectorul administrativ, procedurile legale de izolare si dezinfectare urmate de îndată au avut ca efect izolarea focarului și asigurarea continuității activității în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024