Prima pagină » Cancan » Mariana Moculescu, sunată de Cătălin Cherecheș! Ce s-a întâmplat între vedetă și edilul fugar din Baia Mare?

Mariana Moculescu, sunată de Cătălin Cherecheș! Ce s-a întâmplat între vedetă și edilul fugar din Baia Mare?

12 apr. 2024, 13:13,
BZI.ro, în Cancan

Mariana Moculescu dezvăluie informații despre relația romantică dintre ea și Cătălin Cherecheș.

Mariana și Horia Moculescu au divorțat acum peste două decenii, iar în prezent, fosta soție a compozitorului se descrie ca fiind o femeie singură și independentă. Cu toate acestea, vedeta a dezvălui detalii interesante despre relația romantică pe care a avut-o cu Cătălin. Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, acuzat de corupție. Mariana spune că fostul primar s-a purtat foarte bine cu ea și i-a oferit chiar o sumă semnificativă de bani.

După două decenii de la divorțul tumultuos cu Horia Moculescu, fosta soție a compozitorului încă nu a găsit partenerul perfect pentru ea. Mariana recunoaște că dorește să se recăsătorească, dar viitorul ei soț ar trebui să îndeplinească anumite criterii.

Cu ce se ocupă acum Mariana Moculescu

Mariana, care lucrează în prezent pe site-urile destinate adulților, a relatat că, în situația care viitorul partener nu ar fi de acord cu activitatea sa actuală, atunci ar trebui să o susțină financiar.

În plus, fosta soție a lui Horia Moculescu nu ar vrea să aibă lângă ea un bărbat lacom sau care să aibă un comportament necorespunzător.

„Mi-aș dori un partener, să mă recăsătoresc, dar este greu. Nu am pe nimeni în momentul de față.(…) Nu m-a cerut nimeni în căsătorie pe această platformă. Dacă un bărbat cu care aș fi nu ar accepta ce fac, atunci ar trebui să-mi dea el 2.000 de euro lunar, așa că eu singură îmi plătesc singură chiria, hainele, tot.

Tot ce este pe mine mi le-am cumpărat singurică, nu mi le-a dăruit nimeni. De ce ar trebui să-mi leg viața de un bărbat, să-mi strice liniștea prin tot felul de gesturi? Ori să mă trădeze, ori să fie zgârcit, că nu suport”, a povestit Mariana Moculescu, conform Playtech.ro.

Cătălin Cherecheș a ajutat-o financiar pe Mariana Moculescu

În urma condamnării lui Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, pentru a dare de mită, Mariana Moculescu a făcut declarații explozive despre fostul politician, dezvăluind că au avut o relație romantică la un moment dat.

Fosta soție a lui Horia Moculescu are acum numai cuvinte de laudă pentru Cherecheș, iar recent a oferit detalii despre legătura lor. Mariana Moculescu a relatat că fostul primar nu a fost deloc zgârcit cu ea, dimpotrivă, în timpul relației lor, bărbatul i-ar fi acordat sprijin financiar, transferându-i în cont suma de 4.000 de euro, în mai multe tranșe.

„Cea mai mare sumă pe care am primit-o de la un bărbat este 4.000 de euro. Anul trecut. A fost destul de darnic. Este vorba despre Cătălin Cherecheș, pe care îl salut și îi doresc tot bine din lume. Să-i dea Dumnezeu sănătate. El m-a căutat, el m-a sunat. Și datorită educației lui ca bărbat mi-a trimis această sumă, treptat, cam în două luni, fără să ne cunoaștem, am vorbit doar telefonic. Ulterior ne-am și cunoscut! Oricum, mai tânăr cu 10 ani, nici nu vreau să mă gândesc”, a mai spus fosta soție a lui Mariana Moculescu despre Cătălin Cherecheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *