Prima pagină » Radio » Actualitate » Mariana Moculescu o atacă dur pe Loredana Groza. Ce spune despre gestul ei pe scena Festivalului Mamaia

Mariana Moculescu o atacă dur pe Loredana Groza. Ce spune despre gestul ei pe scena Festivalului Mamaia

07 sept. 2023, 12:40,
în Radio

Mariana Moculescu o atacă dur pe Loredana Groza, după ce artista a îngenuncheat pe scenă în fața lui Horia Moculescu. Fosta soție a compozitorului consideră că gestul Loredanei este o blasfemie și „o prostie”. Totodată, Mariana Moculescu nu înțelege cum artista a putut face așa ceva, la ediția aniversară a Festivalului Mamaia.

În ultima seară a Festivalului Mamaia, Loredana Groza a cântat, pentru prima dată, alături de celebrul compozitor Horia Moculescu, acesta acompaniind-o la pian. La final, cântăreața a făcut un gest prin care și-a dorit să-și arate admirația față de compozitor, însă fostei soții a acestuia nu i-a picat deloc bine și a ținut să o taxeze în mediul online, exprimându-și indignarea față de ceea ce a făcut Lori.

Mariana Moculescu o atacă dur pe Loredana Groza

Pe contul ei de socializare, Mariana Moculescu a distribuit mai multe știri scrise despre momentul când Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, în weekend, pe scenă, la Festivalul de la Mamaia, unde au interpretat împreună melodia „Și dacă”. Ei i s-a părut controversat gestul făcut de cântăreață în fața compozitorului.

„…dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu”, i-a transmis Mariana Moculescu Loredanei Groza.

„E sigur onestă pentru că e din Onești! Te pui cu domn profesor?!! Ia cartea, dă-mi cartea!… Atât de mult s-a lipit de el, până l-a plictisit! De la seria: «Cum să nu faci niciodată ca femeie în fața unui bărbat»”, a mai scris, în mod ironic, Mariana Moculescu.

Mai mulți artiști au performat pe scena festivalului, însă cel mai așteptat moment a fost cel de la final, când Loredana Groza a apărut în fața publicului, alături de trupa ei. Artista în vârstă de 50 de ani are amintiri deosebite legate de acest festival.

Motivul pentru care Loredana Groza a îngenuncheat pe scenă

La 16 ani, în 1986, Loredana a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat marele premiu. Acum, ea a revenit și a cântat pe scenă alături de Horia Moculescu.

„Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu”, a spus Loredana Groza.

La scenă deschisă, ea s-a pus în genunchi în fața compozitorului și artistului în vârstă de 86 de ani. Ulterior, cei doi au cântat împreună melodia „Și dacă”, iar la final s-au îmbrățișat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024