Prima pagină » Cancan » Mariana Moculescu, despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. “Din păcate, nu…”

Mariana Moculescu, despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. “Din păcate, nu…”

10 ian. 2022, 11:11,
BZI.ro, în Cancan

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, a vorbit de curând despre relația pe care o are cu acesta în prezent. Celebrul compozitor trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acesta se află internat în spital, după ce s-ar fi simțit foarte rău.

Horia Moculescu a ajuns pe mana medicilor de mai bine de o lună, iar starea sa de sănătate nu se îmbunătățește de loc.

Ce spune Mariana Moculescu despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu a oferit de curând noi detalii despre starea de sănătate a celebrului compozitor. Horia Moculescu a fost conectat la un aparat de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii și se află sub supravegherea cadrelor mdicale.

Compozitorul avea o saturație de oxigen destul de mică și nu putea respira. Fosta lui soție susține că acesta nu este bine în continuare și că problemele pe care le are sunt din cauza unor probleme la plămâni, dar și a TBC-ului care s-a agravat pentru că ar fuma în exces, deși medicii i-au interzis.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu.

De ce afecțiuni suferă Horia Moculescu

Mariana Moculescu a vorbit despre starea de sănătate a celebrului compozitor, în urmă cu două săptămâni. Acesta suferă de de o boală pulmonară, în urma fumatului excesiv. Horia Moculescu a rămas cu aceste probleme, după ce a fumat mult în anii tinereții, iar în prezent urmează un tratament pentru creșterea de oxigen.

„Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars acum ceva timp

Mariana Moculescu s-a reprofilat pe imobiliare

Fosta soție a lui Horia Moculescu a intrat în lumea imobiliarelor de când s-a întors în România. Vedeta a spus că momentan lucrează alături de un bun prieten pentru firma acestuia de imobiliare, dar că pe viitor își dorește să își deschidă o firmă a ei. Momentan, Mariana Moculescu o duce bine din punct de vedere financiar, reușește să își plătească chiria, cheltuielile zilnice, ba mai mult vedeta a spus că îi face mereu cadouri fiicei sale Nidia, uneori unele chiar destul de costisitoare. Se pare că revenirea în țară îi priește din plin Marianei.

„Nu, nu mi-am deschis (n.r. – studio de videochat). Și chiar am stat de vorbă cu anumite persoane care lucrează în acest domeniu și singură am hotărât că nu-mi doresc asta. Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi dores să am ceva al meu, o firmă a mea”, a declarat Mariana Moculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *