Prima pagină » Cancan » Mariana Moculescu, blocată pe telefon de fiica ei, Nidia! Ce mesaj i-a transmis acesteia

Mariana Moculescu, blocată pe telefon de fiica ei, Nidia! Ce mesaj i-a transmis acesteia

15 feb. 2024, 13:31,
în Cancan

Recent, Mariana Moculescu s-a plâns pe contul de socializare că a fost blocată pe telefon de fiica ei, Nidia, care a rupt astfel orice relație. Cele două nu sunt în relații bune de mulți ani, tânăra reproșându-i mamei sale abuzurile pe care le-a îndurat în copilărie. Astfel, Mariana Moculescu se arată dezamăgită de gestul fiicei sale.

Se reaprinde scandalul dintre Mariana și Nidia Moculescu, după ultimul gest pe care tânăra l-a făcut față de mama sa. Fosta parteneră a lui Horia Moculescu nu s-a putut abține și a făcut totul public pe rețelele de socializare, arătându-se profund deranjată de ceea ce fiica ei a putut să facă. Iată ce s-a întâmplat!

Mariana Moculescu, blocată pe telefon de fiica ei, Nidia

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia, nu au neapărat o relație bună, de-a lungul timpului au intervenit multe divergențe între ele. Acum, părea că totul merge bine între ele până la o postare recentă pe care fosta soție a lui Horia Moculescu a făcut-o publică pe contul ei de Facebook.

Aceasta a dezvăluit că Nidia i-ar fi blocat numărul de telefon și nu mai poate să ia legătura cu ea. Cu această ocazie, Mariana a ținut să vorbească și despre greșelile pe care fiica ei le-a făcut în trecut, dar și despre faptul că nu le va putea răscumpăra niciodată, cel puțin nu pe cele făcute față de ea.

„De ce m-ai blocat, Nidia, pe telefon? (…) Față de mama ei nu va putea să răscumpere greșelile făcute! Niciodată! Și continuă așa! Mama lui de copil”, a scris Mariana Moculescu pe Facebook.

Nidia, acuzații grave la adresa mamei sale

Mariana Moculescu a dezvăluit că fiica sa a acuzat-o de lucrurile destul de grave în ultimele ei declarații, ba chiar a părut că și-a susținut tatăl. Aceasta a fost extrem de dezamăgită când a auzit declarațiile Nidiei și a negat tot ce s-a spus public.

„M-a zdruncinat ceea ce s-a întâmplat ultima oară în declarațiile fiicei mele. Mi se pare nedrept să mai apară astfel de lucruri despre mine, despre dragostea mea față de copilul meu. Ultimele sale declarații au fost că eu m-am purtat urât cu ea întotdeauna, că am bătut-o, că i-am făcut viața un chin și că ar putea să sufere de depresii din cauza mea. Ceea ce nu este absolut deloc adevărat”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *