Prima pagină » Cancan » Mariana Bitang, transformare uluitoare. Cum arată acum fosta antrenoare a gimnasticii româneşti

Mariana Bitang, transformare uluitoare. Cum arată acum fosta antrenoare a gimnasticii româneşti

12 aug. 2024, 12:06,
în Cancan

Mariana Bitang, fosta antrenoare a gimnasticii româneşti, a trecut printr-o transformare uluitoare, cu greu putând fi recunoscută. Aceasta a participat recent, alături de Octavian Bellu, la nunta fostei gimnaste Larisa Iordache. De altfel, în trecut, Mariana Bitang și fostul antrenor de la lotul de gimnastică au format un cuplu și în viața privată.

Mariana Bitang și Octavian Bellu s-au aflat printre invitații de la ceremonia de căsătorie a Larisei Iordache cu alesul inimii sale. Foștii ei antrenori au luat parte la această zi superbă din viața gimnastei. Marea antrenoare a ajuns la vârsta de 62 de ani și s-a schimbat enorm față de cum arăta când antrena lotul de gimnastică, potrivit Cancan.ro.

Mariana Bitang, transformare uluitoare

La începutul verii, în ziua căsătoriei, Larisa Iordache i-a avut aproape pe oamenii dragi din viața ei. Printre aceștia se numără, de altfel, antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi foști antrenori au fost martori la uniunea dintre gimnastă și Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Snagov.

Într-un cadru de vis, invitații s-au fotografiat alături de cei doi miri. Desigur, din cadre nu au lipsit marii antrenor Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi au păstrat o relație strânsă cu majoritatea gimnastelor pe care le-au antrenat. Printre acestea se numără Larisa Iordache, Monica Roșu, Andreea Răducan, Sandra Izbașa și Cătălina Ponor.

Mariana Bitang și Octavian Bellu au mai fost văzuți împreună la diverse evenimente. Printre acestea se numără și petrecerea de nuntă a Cătălinei Ponor. Și atunci, cei doi mari antrenori s-au prezentat extrem de eleganți la petrecere. Marea antrenoare are o prezență foarte discretă. De-a lungul ultimilor ani, a trecut printr-o transformare uluitoare. Acum, își poartă părul mai scurt.

Antrenori lotului de gimnastică, poveste de iubire controversată

Cât despre viața amoroasă, Mariana Bitang a trăit o poveste de iubire controversată cu antrenorul Octavian Bellu. Când pregăteau lotul olimpic la Deva, cei doi au început o poveste de dragoste, deși erau căsătoriți. Ani la rând, cei doi au ales să nege că formează un cuplu, însă în cele din urmă au ajuns în fața altarului. La 13 ani distanță de la debutul relației, în 2008, aceștia s-au căsătorit. Ambii au câte un copil din fostele mariaje – antrenoarea are un fiu, iar Octavian Bellu are o fiică. De altfel, cei doi au primit o distincție din partea Academiei Recordurilor Mondiale.

„La 12 ani de la recunoaşterea oferită antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul «Cei mai de Succes Antrenori din Lume – Duo», pentru cuplul Bellu-Bitang”, au transmis reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *