Prima pagină » Actualitate » Marian Oprișan, vicepreşedintele CJ Vrancea, s-a căsătorit. Cine este Mihaela Arbănaș – FOTO

Marian Oprișan, vicepreşedintele CJ Vrancea, s-a căsătorit. Cine este Mihaela Arbănaș – FOTO

24 aug. 2021, 11:14,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Nunta lunii în România. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a căsătorit cu Mihaela Arbănaş, director al Direcției de Dezvoltare și Promovare din cadrul CJ Vrancea, potrivit Antena 3.

Fostul baron al Partidului Social Democrat de Vrancea s-a căsătorit, pentru a doua oară, la vârsta de 56 de ani, iar la nuntă au participat în jur de 40 de persoane, mai concret cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului, dar şi rudele acestora.

Marian Oprișan s-a însurat. Cine este mireasa Mihaela Arbănaș

Mihaela Arbănaș, la a doua căsătorie şi ea, este mai tânără cu 19 ani decât Marian Oprișan. Aceasta a ajuns în faţa altarului cu un lider social democrat dintr-o comună de lângă Focşani, împreună cu care are doi copii, o fetiţă de 6 ani şi un băieţel de 4 ani.

Şi Marian Oprişan a mai fost însurat, în anii 90, cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorţat în anul 2003. Cei doi au şi ei împreună o fiică, Mădălina, în vârstă de 29 de ani.

Tortul miresei a fost făcut de fiica lui Marian Oprișan, care a venit special de la Londra, fiind șefa laboratorului unei cofetării din capitala Marii Britanii.

Marian Oprișan nu a fost ales președinte al CJ Vrancea

Unul dintre cei mai longevivi baroni locali, Marian Oprișan, a pierdut fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea în fata liberalului Cătălin Dumitru Toma. Oprișan a fost de neclintit vreme de 20 de ani.

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a reacţionat după înfrângerea surprinzătoare de la alegerile locale de anul trecut în fața liberalului Cătălin Toma. Marian Oprișan a declarat că pleacă cu sufletul împăcat, pentru că şi-a dedicat toată viaţa şi cariera judeţului Vrancea. A luptat ca vrâncenii să aibă un trai mai bun şi este mândru de tot ceea ce a reuşit să construiască în judeţ, a mai spus el.

Într-o postare pe Facebook, Oprișan le-a mulţumit atât votanţilor săi, cât şi celor care au avut altă opţiune electorală.

Dragii mei vrânceni, vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţa în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi cariera judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani.

Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră. Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea. Aşa să ne ajute Dumnezeu, a scris el.

Oprișan şi-a exprimat speranţa că proiectele de dezvoltare pe care le-a început în Vrancea vor fi continuate de nouă conducere a judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`