Prima pagină » National » Marian Olaianos a fost concediat. Comentatorul sportiv și-ar fi agresat fizic și verbal o colegă
Marian Olaianos a fost concediat. Comentatorul sportiv și-ar fi agresat fizic și verbal o colegă

Marian Olaianos a fost concediat. Comentatorul sportiv și-ar fi agresat fizic și verbal o colegă

09 mart. 2023, 23:40,
în National

Comentatorul sportiv Marian Olaianos a fost concediat. Acesta lucra la TVR și a fost dat afară din motive disciplinare după ce și-a agresat o colegă verbal și fizic.

În cazul lui Marian Olaianos a fost efectuat un raport al comisiei de cercetare disciplinară din cadrul instituţiei, după sesizarea depusă de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violenţă fizică şi verbală.

Nadine Vlădescu  a fost agresată fizic și verbal de comentatorul sportiv

Decizia de desfacere a contractului de muncă a fost luată astăzi. Nadine Vlădescu a fost agresată fizic și verbal de comentatorul sportiv Marian Olaianos, iar acest lucru a fost dovedit prin certificat medico-legal şi prin alte documente medicale.

„Cercetarea disciplinară a fost demarată în urma sesizării primite de angajator de la Nadine Vlădescu şi în baza dispoziţiei Preşedintelui-Director General al SRTv, Dan Cristian Turturică. Raportul comisiei de cercetare disciplinară a fost înaintat Preşedintelui –Director General, în data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sancţionare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă. Având în vedere faptul că, în perioada 19 decembrie 2022 – 8 martie 2023, Marian Olaianos s-a aflat în concediu de odihnă şi medical, jurnalistul a primit decizia astăzi, 9 martie, când a revenit la serviciu”, se arată într-un comunicat.

Marian Olaianos: „Am impins-o pe Nadine la perete, apucând-o de zona gâtului”

De asemenea, pentru actele de violenţă suferite de Nadine Vlădescu au existat și clipuri video care au surprins ce s-a întâmplat, dar și martori.

„Temeiul legal care a stat la baza emiterii deciziei constă în analiza unor documente medicale (certificatul medico-legal emis de IML), alte examinări medicale efectuate după actele de violenţă suferite de Nadine Vlădescu, înregistrări video care surprind cu claritate actele de violenţă, audieri ale martorilor, precum şi alte înscrisuri relevante care certifică abaterile disciplinare grave ale lui Marian Olaianos”, se mai arată într-un comunicat.

Potrivit new.ro, în cadrul audierii din data de 9 decembrie 2022, Marian Olaianos a declarat în faţa comisiei următoarele: „aflându-mă într-o stare de maximă tensiune emoţională, în încercarea de a mă apăra am impins-o pe Nadine la perete, apucând-o de zona gâtului”.

În vârstă de 48 de ani, Marian Olaianos lucra la TVR din 1999.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024