Prima pagină » Radio » Actualitate » Marian Mexicanu recunoaște cu seninătate că își înșală des soția. „Mă prinde mereu”

Marian Mexicanu recunoaște cu seninătate că își înșală des soția. „Mă prinde mereu”

25 nov. 2022, 11:12, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Cunoscutul lăutar Marian Mexicanu a recunoscut cu seninătate că își înșală frecvent soția, care știe acest lucru însă îl iartă. De partea cealaltă, artistul susține că nu ar accepta niciodată ca soția lui să calce strâmb. Cu toate acestea, Marian Mexicanu a precizat că are mare încredere în soția sa, astfel că ea administrează finanțele familiei.

Marian Mexicanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din muzica de petrecere, a dar recent detalii din viața sa de familie. Celebrul lăutar a făcut dezvăluri inedite cu privire la viața sa amoroasă, recunoscând cu seninătate cât de des calcă strâmb. Mai mult, acordeonistul precizează că își iubește foarte mult soția, pe Ana, care îl iartă de fiecare dată.

Marian Mexicanu recunoaște că își înșală des soția

Este unul dintre cei mai cunoscuți acordeoniști din România și, mai mult, se laudă că îi cam place să zboare din floare în floare. Marian Mexicanu, căci despre el este vorba, spune totuși că este un familist convins și că își iubește nespus soția. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, acesta a dat mai multe detalii picante din viața de familie, dar și extraconjugale. Și, ca să fie răul făcut până la capăt, acordeonistul a precizat că în escapadele lui amnoroase nu iartă nici femeile măritate. Cu toate acestea, spune că este un gentleman și nu le sparge casa, deoarece nu vrea să facă rău.

Totuși, când vine vorba de reversul medaliei, în ceea ce o privește pe partenera lui de viață, Marian Mexicanu este foarte strict. Artistul nu este de acord nici în ruptul capului ca și ea să calce strâmb. În plus, lăutarul susține că a testat-o în cei 10 ani de când sunt împreună și că bagă mâna în foc pentru ea.

„Am călcat și încă mai calc, dar să nu știe nimeni (n.r. – râde). Am zăpăcit-o și pe Ana. Mă prinde mereu. Știe, dar mă iartă pentru că știe cât de mult o iubesc. Nu încerc să o încălzesc cu vorba, ăsta este purul adevăr. De la bun început eu vorbesc cu aventurile mele. Le spun care este situația. Unele dintre ele sunt măritate. Greșesc și eu, greșesc și ele. Ne place să greșim, fără să ne facem rău unul celuilalt”, a precizat Marian Mexicanu.

Marian Mexicanu și laura lui animalică

Referitor la motivele care îl împing să își înșele soția, Marian Mexicanu se apără punând acest lucru pe seama laturii sale animalice. Este o nevoie care apare la intervale regulate și pe care nu o poate controla. Totodată, lăutarul mai spune că și soția îi înțelege aceste ieșiri.

„Ana a început să mă cunoască și știe că niciodată în viața asta nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni de pe pământul acesta”, mai spune acordeonistul.

De partea cealaltă, Marian Mexicanu nu și-ar putea ierta vreodată soția, dacă ar avea o aventură extraconjugală.

„Cum să mă înșele Ana vreodată? Murim amândoi. Dar nu este felul ei, am testat-o suficient în 10 ani. Bag mâna în foc pentru Ana mea, cu toate că, în opinia mea, un bărbat care bagă mâna în foc pentru o femeie, este prost. Dar tind să cred că ea este mai specială”, este de părere Marian Mexicanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *