Prima pagină » Cultural » Marian Ionescu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune artistul despre căsnicia cu Octavia Geamănu

Marian Ionescu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune artistul despre căsnicia cu Octavia Geamănu

10 mart. 2023, 09:29,
BZI.ro, în Cultural

Marian Ionescu a ajuns la o frumoasă vârstă. Artistul este un soț și un tată devotat și se bucură din plin de viața de familie. Marian Ionescu are un trecut amoros controversat și nu de puține ori a fost criticat pentru relațiile de dragoste scandaloase cu femei celebre din România. Acesta formează un cuplu de mai bine de 8 ani cu o prezentatoare de știri celebră, cu care are un băiețel superb. Iată ce spune artistul despre căsnicia cu Octavia Geamănu.

Marian Ionescu a ajuns la o frumoasă vârstă

Marian Ionescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Liderul trupei Direcția 5 are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. La vârsta de 60 de ani, Marian Ionescu se declară un bărbat împlinit în carieră, dar și în viața privată. Artistul s-a iubit în trecut cu mai multe femei celebre, însă în prezent are o căsnicie fericită cu prezentatoarea de știri Octavia Geamănu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 8 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Mariajul lor a stârnit nu de puține ori controverse. Știrista a dezvăluit că nu mai doarme de ceva timp împreună cu soțul ei și că au camere separate. Motivul invocat de vedetă a declanșat numeroase discuții aprinse printre internauți.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates. Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită. (…)

Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel?”, a declarat vedeta.

Marian Ionescu și Octavia Geamănu se declară fericiți împreună și se bucură din plin de rolul de părinți. Dincolo de succesul în carieră, cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Și celebrul om de televiziune Mircea Radu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se declară un bărbat împlinit. Fostul prezentator tv s-a retras de ceva vreme din viața publică și se dedică familiei sale.

Ce spune Octavia Geamănu despre soțul ei și problemele din căsnicie

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au avut parte de multe încercări și momente grele în mariaj. Cei doi au fost la un pas de despărțire, dar au reușit să treacă peste probleme și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Deși între cei doi există o diferență de vârstă considerabilă, acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și să își întemeieze o familie.

Celebra prezentatoare de știri a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei și cine a făcut primul pas în relație.

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. «Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?». Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului.

L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 60 de ani, Marian Ionescu are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit și se mândrește cu familia sa frumoasă. Liderul trupei Direcția 5 este apreciat de publicul autohton și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *