Prima pagină » Cultural » Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic. „Din nefericire are trei luni proaste”

Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic. „Din nefericire are trei luni proaste”

09 mai 2024, 08:04, 1 ,
în Cultural

Recent, Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrale pentru Florin Piersic.

Maestrul Florin Piersic se confruntă cu o perioadă dificilă, marcată de probleme de sănătate. Pe data de 29 aprilie, la doar o zi după un spectacol memorabil, actorul a fost transportat de urgență la spital. Starea sa gravă a necesitat o intervenție chirurgicală imediată, chiar în prima zi de Paște. Medicii au decis să scoată stimulatorul cardiac al maestrului din cauza septicemiei, o infecție gravă care punea în pericol viața sa.

Florin Piersic a fost transferat la București

După o intervenție chirurgicală reușită și o perioadă de stabilizare la Cluj, maestrul Florin Piersic a fost transferat la București. Toți cei apropiați, dar și publicul admirator, își exprimă speranța pentru o recuperare rapidă și completă a actorului.

Dorința arzătoare este ca Florin Piersic să se întoarcă pe scenă, unde a strălucit de-a lungul carierei sale excepționale, oferind momente magice și emoții de neuitat.

Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic

Astrologul Marian Golea a analizat harta astrală a lui Florin Piersic, oferind o perspectivă asupra următoarelor luni. Din păcate, previziunile nu sunt favorabile, indicând o perioadă dificilă marcată de probleme de sănătate. Golea a precizat că maestrul Piersic ar trebui să fie precaut și să acorde o atenție deosebită stării sale în această perioadă de trei luni.

„Marian Golea: Aceasta lună care a început este o lună deosebit de urâtă pentru Șobolani (n. red. semn zodiacal în zodiacul chinezesc). Pentru Șobolani e o lună proastă, pentru că vine cu o tendință de operații, avem operații, accidente de mașină. Maestrul Florin Piersic are prea mult metal, asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie lună de Cal, pentru dânsul… să aibă grijă la inimioara lui, acolo este problema.

E o perioadă nu prea bună. Nu spunem nimic altceva, îi uram toate cele bune. Are prea mult metal.

Cristi Brancu: Păi și ce trebuie să facă Florin Piersic sau Șobolanul?

Marian Golea: În primul rând a făcut ce trebuia. Se duce la doctor. El este într-o perioadă destul de urâtă a vieții lui. Dacă ar fi după mine, i-aș aduce oameni din familie. Să vină să stea cu el tot timpul, ăsta e singurul remediu.

El acum o să aibă o mică tendință, fiind în spital, se simte singuratic. Chiar și pus un televizor acolo, să îi zică: ‘Uite, oamenii toți te iubesc’. El fără iubire e mort. El este omul iubirii. Din nefericire are trei luni proaste, luna viitoare și următoarea lună de Oaie sunt luni proaste”,  a spus astrologul.

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrale pentru Florin Piersic. În prezent, actorul se află internat la Matei Balș, iar starea lui de sănătate este stabilă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *