Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marian Godină, un celebru polițist român, a criticat dur părerea lui George Buhnici despre aspectul fizic al femeilor

Marian Godină, un celebru polițist român, a criticat dur părerea lui George Buhnici despre aspectul fizic al femeilor

18 iul. 2022, 18:32,
în Cancan ultimă oră

Marian Godină a răbufnit la adresa lui George Buhnici. Acesta este de părere că atitudinea jurnalistului este greșită și nepotrivită, deoarece femeile nu trebuie criticate după modul în care arată.

Marian Godină, un celebru polițist român, a criticat dur părerea lui George Buhnici despre aspectul fizic al femeilor. Acesta este tată și a spus că înțelege prin câte schimbări a trecut soția sa și cât de greu este fă crești un copil.

Marian Godină: „Să vă fie ruşine”

Polițistul a spus că nu este „mafiot”, dacă acest lucru înseamnă să nu schimbi scutece, să nu îți plimbi copilul în căruț sau să nu îi faci baie propriului copil.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruţ, să nu-i faci băiţă bebeluşului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte şi comentariile în care eram atât de lăudat pentru «eforturile» mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aş dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult”, a scris Godină.

Marian Godină a spus că femeile duc greul mereu, iar George Buhnici a fost catalogat de acesta drept „bețivan”. Polițistul  spune că este normal ca femeile să aibă celulită sau câteva kg în plus, mai ales în cazul în care sunt mame.

„Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soţul neputincios, ea este cea care trece prin greul naşterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual nişte celulită pe coapse, spre dispreţul vreunui beţivan aflat la mare „pentru a se uita după ţâţe şi buci. Mamele merită toată aprecierea şi respectul nostru, iar dacă vreodată le comentaţi mamelor voastre, să vă fie ruşine, măgarilor care sunteţi voi măgari! Valabil şi pentru mine”, a precizat poliţistul pe rețelele de socializare.

Declarațiile lui George Buhnici

George Buhnici este de părere că femeile ar trebui să meargă la sală, deoarece bărbații merg la plajă să vadă piele, iar acesta nu vrea să vadă vergeturi pe pielea femeilor. Despre soția lui, George Buhnici a spus că arată ca o minoră și că este șansa vieții lui.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare că să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Șansa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”, a precizat Buhnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *