Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marian Godină „şterge pe jos” cu Denisa şi Flick după scandalul cu fotografa ucraineană: „V-aţi învăţat la mocangeli”

Marian Godină „şterge pe jos” cu Denisa şi Flick după scandalul cu fotografa ucraineană: „V-aţi învăţat la mocangeli”

12 sept. 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Marian Godină a reacţionat dur în scandalul iscat între Denisa Filcea şi soţul el, Flick Domnul Rimă, pe de-o parte, şi fotografa ucraineană pe care cei doi au angajat-o pentru a imortaliza botezul fiicei lor.

Denisa Filcea a ieșit pe pe rețelele de socializare și se plangea de faptul că fotografa pe care au luat-o pentru botezul fiicei lor ar fi refuzat să le mai facă fotografii când s-au întors acasă de la biserică și, mai mult, ar fi cerut 250€ în plus față de banii inițiali ca să le dea fotografiile de la biserică.

În acest scandal s-a implicat, duminică, şi poliţistul Marian Godină

Diana Tarasova, fotografa de origine ucraineană, are o cu totul altă variantă a poveștii, iar pentru a-și susține argumentele, fotografa a venit și cu dovezi concrete. A postat pe Instagram capturi din conversațiile cu Denisa Filcea și mesajele vocale pe care aceasta i le-a trimis. În acest scandal s-a implicat, duminică, şi poliţistul Marian Godină, devenit în ultimii ani influencer şi chiar scriitor. Godină a postat un mesaj extrem de dur la o postare a Denisei Filcea, în care soţia lui Flick încerca să explice situaţia creată.

„Vedete cu figuri pe mațul gol. Auzi la ea, are fotograf personal la evenimente, dar apoi vrea foto la botez cu 100 de euro. V-ați învățat la mocangeli, aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. I-ai mai și zis că o ruinezi dacă vrei și că bad people can make bad things, ești mare sculă tu… La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Denisa Filcea și Flick au împlinit 2 ani de relație

Denisa Filcea și soțul ei, Flick, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împlinit recent doi ani de când s-au cunoscut. Cei doi vor avea împreună un copil, însă aceștia nu au precizat încă sexul bebelușului deoarece au mărturisit că vor păstra acest moment pentru ei, însă dacă vor simți, o vor face și în mediul online.

Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, sunt destul de discreți cu evenimentele importante din viața lor, iar cei doi vor să-și țină viața personală departe de lumina refectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *