Prima pagină » National » Marian Godină, reacție adversă la vaccinul COVID-19. „M-am băgat în pat, bucuros că nu am niciun simptom…”

Marian Godină, reacție adversă la vaccinul COVID-19. „M-am băgat în pat, bucuros că nu am niciun simptom…”

26 feb. 2021, 09:26,
BZI.ro, în National

Celebrul polițist Marian Godină a avut o reacție adversă la vaccinul împotriva COVID-19. Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook acesta a povestit că s-a imunizat miercuri dimineață, iar simptomele au început să apară noaptea.

Simptomele pe care le-a întâlnit acesta au fost senzațiile de frig, transpirația abundentă, durerile de cap mușchi și articulații. Din cauza acestora polițistul nu a putut închide un ochi toată noaptea.

Marian Godină, reacție adversă la vaccinul COVID-19

Marian Godină s-a confruntat cu o serie de reacții adverse în urma vaccinului împotriva COVID-19 pe care acesta și l-a făcut chiar de Dragobete. Polițistul a povestit totul într-o postare de pe pagina sa personală de Facebook.

„Aseară m-am băgat în pat, bucuros că nu am niciun simptom după vaccinul pe care îl făcusem dimineață. Chiar înainte să ațipesc, am simțit că mi se face frig. Dar frig. Atât de frig că mi-am luat o bluză groasă și tot tremuram sub plapumă. Capul mă durea și el destul de tare, mușchii și articulațiile la fel. Până pe la 5 nu am reușit să dorm, iar de la 5 la 8 am dormit în reprize pentru că am schimbat vreo patru tricouri. Acum mă mai doare puțin capul, umărul cu vaccinul și cred că mai am puțină febră”, a scris Godină pe Facebook.

Circa 5000 de persoane au acuzat reacții adverse de la începutul campaniei de vaccinare. Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunță că în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost vaccinate 28.217 de persoane, astfel că numărul total al celor care au primit vaccinul anti-coronavirus în România se apropie de 855.097 de persoane.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 193 de reacţii adverse, cele mai multe la vaccinul AstraZeneca – 142, 44 la cel de la Pfizer şi 7 la vaccinul Moderna.

„Menţionăm că 14 reacţii adverse sunt în curs de investigare”, a arătat CNCAV.

De la debutul campaniei de vaccinare, 27 decembrie 2020, au fost imunizate 855.097 de persoane (243.544 de persoane cu o doză şi 611.553 de persoane cu două doze). De asemenea, au fost raportate 4.769 de reacții adverse.

Marian Godină a fost suspect de COVID-19

Celebrul polițist Marian Godină a avut o reacție adversă la vaccinul împotriva COVID-19.  În luna octombrie a anului trecut, polițistul a anunțat pe pagina să personală de Facebook că este suspect de COVID-19.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *