Prima pagină » Actualitate » Marian Godină o distruge pe Erika Isac: „Versurile mi se par puerile!“

Marian Godină o distruge pe Erika Isac: „Versurile mi se par puerile!“

20 feb. 2024, 08:41, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Marian Godină o distruge pe Erika Isac, după lansarea piesei Macarena. Poliţistul a publicat pe Facebook un mesaj lung în care critică versurile melodiei şi mesajele pe care aceasta le transmite tinerei generaţii.

Marian Godină o distruge pe Erika Isac

Marian Godină s-a arătat intrigat de faptul mai multe femei mature au fost de acord cu mesajul piesa Erikăi Isak şi mesajele acesteia, prin distribuiri şi aprecieri pe platformele de socializare, considerând că acestea nu sunt adecvate unor persoane în toată firea.

„Ritmul e fain, refrenul la fel, mi-a plăcut și mie. Dar versurile sunt cele care au intrigat și au făcut atâta lume să își dea cu părerea, implicit pe mine. Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta. Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Polițistul a comentat și o altă piesă a Erikăi Isac, intitulată „Tupeista” și în care artista folsoește un limbaj obscen.

„Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: «A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la …» Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă. Atunci, când tu, ca femeie matură, bălești la o melodie ca asta și o validezi în spațiul public, că vai Doamne, ce mesaj puternic, oare de ce ne-am mai mira dacă am auzi o fată de 15 ani strigând în stația de autobuz, cât o ține gura, către un coleg, un băiat, să o pupe în piz*ă? Păi e fata tupeistă, are mesaje puternice, nu?”, a adăugat Marius Godină.

Melodia nu îi va schimba „Mirelii din Turnu Măgurele”

Polițistul recunoaște că există mulți „Mireli din Turnu Măgurele”, făcând referire la versurile melodiei, în care bărbații abuzatori sunt numiți astfel, dar se întreabă cu ce-i schimbă lui Mirel concepția despre viață ascultarea acestei melodii: „Bănuiesc că cu absolut nimic”.

Marian Godină atrage atenția că fetele sau femeile ar trebui să aibă grijă cu cine se întâlnesc înainte de a-și face griji și a trimite locația vreunei prietene.

„În niște versuri ale melodiei, am auzit asta: „fată, îți las locație live în caz de ceva”. Se face referire, desigur, la situatia în care o fată/femeie se întâlnește cu un bărbat și simte nevoia, din teamă, să trimită unei prietene locația live, ca cineva să știe de ea. Aici am văzut că, din nou, foarte multe femei au rezonat cu asta, multe au spus chiar că sunt pățite. Acum stau și mă întreb și eu, dragi fete, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?“, a mai scris Marian Godină.

Polițistul Marian Godină, care o distruge pe Erika Isac, concluzionează că versurile melodiei „Macarena”, cântată de Erika Isac, sunt mai degrabă împotriva bombardierilor și pentru femeile care, din păcate, au avut parte de ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *