Prima pagină » National » Marian Godină, despre cum i-a prins pe suspecții crimei din Vaslui. Ce a mărturisit polițistul din trupele speciale

Marian Godină, despre cum i-a prins pe suspecții crimei din Vaslui. Ce a mărturisit polițistul din trupele speciale

18 iul. 2024, 10:23,
în National

Marian Godină a vorbit în mediul online despre cum i-a prins pe suspecții crimei din Vaslui. Bărbatul și iubita sa, căutați timp de 24 de ore, au fost arestați marți seara în Brașov.

Godină, împreună cu colegii săi din trupele speciale, a reușit să-i prindă pe cei doi suspecți într-un timp record.

Marian Godină, despre cum i-a prins pe suspecții crimei din Vaslui

Poliția Română a publicat o fotografie pe Facebook în care polițistul apare alături de femeia reținută. A doua zi, Godină a redistribuit imaginea și a explicat cum s-a desfășurat operațiunea.

„Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului și polițist la forțele speciale. Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot”, a scris Godină, referindu-se la combinația sa de responsabilități familiale și profesionale.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Oncești, județul Bacău, a fost găsit decedat într-un troller și abandonat pe marginea unui drum în comuna Pungești, județul Vaslui. Descoperirea a fost făcută luni seară de către un localnic. Victima a fost identificată rapid. Potrivit anchetei, principalele persoane suspectate sunt Zoro Marian B., în vârstă de 32 de ani, din Pungești, și concubina sa, o femeie de 27 de ani din județul Buzău.

Cum a decurs operațiunea

După ce cadavrul a fost descoperit, autoritățile au demarat o amplă operațiune pentru căutarea suspecților. Informațiile obținute au condus la identificarea locației acestora în Brașov. Marian Godină, împreună cu echipa sa, a reușit să-i găsească și să-i rețină pe cei doi. Această realizare a fost remarcabilă, având în vedere că polițistul se afla în concediu de creștere a copilului, dar a decis să se implice activ în caz datorită seriozității situației.

Pe data de 30 iunie, fiica lui Marian Godină, Maria, a împlinit 2 ani. Chiar dacă se afla în concediu de creștere a copilului, polițistul a subliniat că nu a putut să stea deoparte și a simțit necesitatea să se implice activ în capturarea suspecților.

Capturarea rapidă a suspecților a provocat reacții pozitive în comunitate, unde oamenii au apreciat eforturile și dedicarea polițiștilor. Postarea lui Marian Godină a adunat numeroase comentarii de susținere și recunoaștere, mulți admirându-l pentru profesionalismul și angajamentul său.

Investigația în cazul crimei din Vaslui este în desfășurare, iar autoritățile se străduiesc să adune toate probele necesare pentru a aduce suspecții în fața justiției. Poliția a subliniat importanța stabilirii tuturor detaliilor crimei pentru a asigura un proces echitabil și corect.

După întreaga operațiune de capturare, Marian Godină a vorbit despre cum i-a prins pe suspecții crimei din Vaslui.

Comentarii
  • Who the fu*k is Godina?

    „S-a derulat o operatiune speciala” pentru prinderea a doi amarati de etnie, analfabeti si malnutriti. Masa celor doi faptasi, luati impreuna, e mai mica de cat a oricarui „special’ care a participat la capturarea lor. Nea Godina, nu s-a abtinut sa nu se pozeze cu captura feminina sa vada tot poporul cat de ‘vegelent’ e el cu ‘creminalii’. Oare daca era’ nise raketi adevarati din mult iubita Ucraina, tot asa se infoia in pene, sau chema bona sa-i schimbe pampersul?

  • admiratorul pasiv

    nu inteleg, criminalul e ala din poze si prietena lui cu mainile la spate???
    ei sunt bonnie si clide din ro?
    dragoste intre un politai si o femeie simpla de la tara ?

    frumoasa poveste! cred ca merita un serial de vreo 5641 de epizoade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *