Prima pagină » Actualitate » Marian Florea, tatăl din Bacău care şi-a aruncat copiii în rău, dat dispărut – FOTO

Marian Florea, tatăl din Bacău care şi-a aruncat copiii în rău, dat dispărut – FOTO

09 mai 2022, 16:34,
BZI.ro, în Actualitate

Marian Florea, tatăl din Bacău care şi-a ucis copiii a fost dat dispărut. Bărbatul în vârstă de 30 de ani şi-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi pompieri. Se ia în calcul posibilitatea ca bărbatul să se fi sinucis după faptă comisă ieri, 8 mai 2022.

Soția lui Marian Florea a explicat că în urmă cu o lună și jumătate, bărbatul a mai avut o astfel de ieșire, însă atunci aceasta a chemat poliția, iar la momentul acela individul fiind dus direct la Spitalul de Psihiatrie, acolo unde a fost și internat.

Marian Florea, tatăl din Bacău care şi-a ucis copiii, este dat dispărut

Ieri, 8 mai 2022, Marian Florea s-a certat cu soţia sa, a luat copiii şi a plecat de acasă. Acesta a ameninţat-o pe femeie că dacă se mai află acasă când se întoarce o va omorî.

Individul în vârstă de 30 de ani şi-a aruncat pruncii în apele unui râu, iar din nefericire micuţii au decedat. Bărbatul este în continuare de negăsit, după faptă comisă, iar mai multe echipe de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe individ ore întregi, inclusiv în apă, pentru că anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca el să se fi sinucis.

Vecinii susţin că le este frică pentru viaţa femeii pentru că bărbatul, dacă mai e în viaţă, ar putea reveni la domiciliu. Mai mult decât atât, soţia este resemnată mai ales din cauza durerii pierderii celor doi copii. Ea afirmase, potrivit presei locale, că nu mai are nimic de pierdut.

Mama copiilor, Lucica Florea, a suferit un adevărat şoc după ce şi-a pierdut băieţelul de 4 ani şi fetiţa de 5 luni.

Important de precizat este ca un al treilea copil, de şase ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicletă la bunici, moment în care a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol.

Se ia în calcul posibilitatea unui suicid

După ce duminică, după prânz, tatăl din comună Pâncești, judeţul Bacău, şi-a ucis cei doi copii aruncându-i în canalul de aducţiune al barajului de la Răcăciuni, autorităţile au efectuat o serie de căutări pentru a-l găsi.

În ipoteza în care bărbatul şi-ar fi găsit şi el sfârşitul în apă, pompierii au demarat căutări cu barca.

În momentul de fată, bărbatul este căutat atât în apă, cât şi pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul şi varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

„Astăzi (duminică – n.r.), la ora 13:10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 de ani din comună Pânceşti despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13:26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul de ambulanță, dar copiii au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări”, a transmis, ieri, IPJ Bacău.

Reamintim faptul că în urmă cu doar câteva zile o mamă din Timișoara a sărit de la etajul 10 cu cei doi copii în brațe. Din nefericire, cazul lui Marian Florea, tatăl din Bacău, nu este singular.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *