Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marian Drăgulescu și-a cerut iubita în căsătorie! Totul a avut loc într-un cadru de basm din Cappadocia

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita în căsătorie! Totul a avut loc într-un cadru de basm din Cappadocia

21 iul. 2024, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Moment special în viața lui Marian Drăgulescu! Sportivul și-a cerut iubita în căsătorie, într-unul dintre cele mai speciale locuri pentru cupluri! Totul s-a întâmplat în Capppadocia, în urmă cu puțin timp. Cei doi au radiat de fericire unul alături de celălalt!

Marian Drăgulescu și Simona se pregătesc de nuntă! Sportivul și-a cerut iubita de soție, iar ea a spus marele ”da” în Cappadocia! Au fost înconjurați de o mulțime de oameni, care s-au bucurat de momentul special dintre cei doi.

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita de soție în Cappadocia

Celebrul sportiv și-a găsit liniștea în brațele Simonei, după separarea de fosta sa soție. Cei doi au o relație foarte frumoasă, iar acum se pare că sunt pregătiți să o ducă la următorul nivel! Simona l-a convins pe Marian Drăgulescu că ea este femeia alături de care își dorește să își petreacă restul vieții.

Așadar, nu a mai stat mult pe gânduri și a făcut pasul cel mare în relația cu iubita lui. Au plecat în vacanță în Cappadocia, iar Marian Drăgulescu a profitat de locul special în care se află și a cerut-o de soție pe iubita lui.

Răspunsul a fost mai mult decât evident, iar acum se pregătesc pentru căsătorie! Rămâne de văzut când va avea loc nunta dintre cei doi! Cu siguranță pe fanii lui îi așteaptă un eveniment de-a dreptul spectaculos!

Ce declara Marian Drăgulescu despre relația cu Simona

Marian Drăgulescu a radiat de fericire de fiecare dată când a vorbit despre iubita lui. Simona i-a adus multă fericire în suflet, iar acest lucru s-a observat în toate declarațiile pe care le-a făcut. Cei doi au o relație de vis și formază o echipă perfectă în toate domeniile, ceea ce îl bucură pe Marian Drăgulescu!

”Ne completăm foarte bine atât în viața privată cât și în viața profesională. Am rămas plăcut surprins că a înțeles extraordinar de mult din acest domeniu al sportului, al gimnasticii.

Mă uimește deja cât de multe lucruri a învățat și câte lucruri știe. Noi nici nu simțim că am stat prea mult unul cu altul, că lucrăm practic în același loc. Nouă chiar ne prinde bine”, a declarat Marian Drăgulescu, la Star Matinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *