Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marian Drăgulescu, despre momentul în care va deveni tată pentru a treia oară. „Ne mai întreabă lumea. Nu depinde de noi”

Marian Drăgulescu, despre momentul în care va deveni tată pentru a treia oară. „Ne mai întreabă lumea. Nu depinde de noi”

03 aug. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita de soție, iar acum se pregătesc de nuntă. De asemenea, sportivul a vorbit despre copii și a recunoscut că vrea să devină tată pentru a treia oară, însă nu are de gând să facă vreo presiune.

Marian Drăgulescu a spus că a lăsat totul să decurgă de la sine și nu a forțat nimic, iar cererea în căsătorie a venit la momentul potrivit, ca dovadă fiind și fericirea de pe chipul Simonei.

De asemenea, Marian Drăgulescu a dezvăluit că își mai dorește copii, însă a spus că nu poate să controleze acest lucru.

„Noi formăm un cuplu de atâția ani. Am simțit că este nevoie și de pasul acesta și l-am făcut când am simțit. Deși presiuni au fost după a doua lună, din partea prietenilor, familiei. (…) Ne dorim (n.r. – Copii). Acest lucru nu depinde de noi.

Ne mai întreabă lumea, dar, cum spuneam, nu depinde de noi. Nu e o tipă conflictuală, este o tipă foarte sociabilă”, a declarat Marian Drăgulescu, la Star matinal e pe val, potrivit Spynews.

Cum și-a cerut iubita în căsătorie

Marian Drăgulescu a pregătit un moment impresionant când a cerut-o de soție pe Simona. Momentul emoționant a avut loc în Cappodocia, la înălțime.

„Cu vreo trei luni înainte am planificat cererea în căsătorie. Bineînțeles nu se aștepta pentru că a fost ca o vacanță binemeritată după foarte multă muncă. Nu se aștepta la așa ceva. A fost o surpriză și pentru mine.

A fost pentru prima dată când am urcat într-un balon, a fost prima dată și pentru ea. Aveam emoții pentru că ei îi este frică de înălțime, dar totul a fost extraordinar de frumos. Am cerut-o la răsărit, chiar înainte să se termine călătoria cu balonul (…) A fost un moment emoționant. A fost foarte frumos”, a spus Marian Drăgulescu, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *