Prima pagină » Cancan » Marian Drăgulescu are doi copii ce îi vede de doar două ori pe an. Cine este actuala iubită a sportivului?

Marian Drăgulescu are doi copii ce îi vede de doar două ori pe an. Cine este actuala iubită a sportivului?

15 iun. 2022, 13:04,
în Bzi.ro

Marian Drăgulescu are doi copii alături de prima sa soție. Bărbatul a avut parte de un mariaj toxic alături de fosta sa parteneră, fiind acuzat chiar că și-a bătut soția. Mai mult de atât, vedeta nu regretă relația pe care a avut-o,  dar a precizat că le merge mai bine separat.

La momentul actual, sportivul are o relație cu Simona Carmen Sârbu. Cei doi sunt foarte fericiți și își doresc să facă pasul cel mare.

Marian Drăgulescu își vede cei doi copii de două ori pe an

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țară. Acesta este multiplu campion la gimnastică, fiind cel mai medaliat gimnast la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. Bărbatul a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții sale. Sportivul a avut o căsnicie toxică alături de Larisa Drăgulescu, iar împreună au doi copii. Cei doi au o fată și un băiat de 17 și 15 ani. Cu toate că a recunoscut că și-a abuzat soția de mai multe ori, Marian Drăgulescu a precizat că nu și-a bătut niciodată fiul și fiica. Mai mult de atât, sportivul a spus că nu regretă căsnicia pe care a avut-o cu fosta sa soție. 

„Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum”, a declarat Marian Drăgulescu.

Mariajul alături de Larisa Drăgulescu a durat trei ani, din 2006 până în 2009. Fiica sportivului a trecut prin momente dificile de la o vârstă fragedă. Mama acesteia a declarat că s-a născut surdă și a aflat abia la doi ani. Vedeta a acuzat-o pe fosta sa soacră că și-a blestemat nepoata.

„Ceea ce a fost cel mai grav a fost faptul că mi-a spus exact așa: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd”. Asta a fost lucrul care m-a afectat foarte tare, însă în acel moment îți dai seama că nu am crezut că asta se și poate întâmpla cu adevărat. Timp de doi ani de zile nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Exact așa s-a întâmplat, asta a spus după ce a aflat că sunt în continuare însărcinată”, a precizat Larisa Drăgulescu.

Celebrul sportiv, își vede destul de rar cei doi copii. Motivul ar fi faptul că bărbatul este preocupat cu muncă, iar adolescenții cu școala. De cele mai multe ori, cei trei se vad în vacanța de Crăciun și în cea de vară.

Cine este Simona Carmen, actuala iubită a sportivului

În 2010, bărbatul și-a refăcut viața alături de Corina, însă 9 ani mai târziu au divorțat. În momentul de față, sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Simona Carmen Sârbu. Ba mai mult, Marian a precizat că este pregătit să facă pasul cel mare alături de femeia iubită. Cei doi formează un cuplu de trei ani. Cu toate că dorește să se căsătorească cu actuala iubită, vedeta a spus că actul nu e ceea ce îi unește. Frumoasa blondină este de profesie inginer și a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze cunoscutului gimnast. Într-un interviu, bărbatul a precizat că s-au cunoscut la ziua ei de naștere. Mai mult de atât, acesta a spus că mereu a dorit să aibă pe cineva lângă el și dorește să aibă copii alături de iubita sa.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine.”, a precizat sportivul.

Cu toate că Marian Drăgulescu are doi copii, bărbatul își dorește să-și întemeieze o familie alături de actuala sa iubită. Acesta este împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. O altă sportivă cunoscută este și Cătălina Ponor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *