Prima pagină » Radio » Actualitate » Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, are o afacere bănoasă. Cu ce se ocupă aceasta

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, are o afacere bănoasă. Cu ce se ocupă aceasta

18 iul. 2023, 10:11,
în Radio

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, are în viața de zi cu zi o afacere bănoasă care s-a dezvoltat din pasiunea acesteia pentru desen. Fosta concurentă la Miss România 2005 este și cea care se îngrijește de familie și de copii. Maria a fost cerută de soție de Ionuț Iftimoaie la doar 3 ziloe după ce a cunoscut-o, iar iubirea lor este la fel de puternică și astăzi.

De mai bine de 17 ani, Ionuț Iftimoaie iubește o singură femeie, cu care s-a căsătorit în 2006. Maria Iftimoaie, soția luptătorului, este frumoasă de pică, delicată, dar ține casa cu o mână de fier. A crescut trei copii, are grijă de gospodăria de la Comănești, județul Bacău, dar și de meseria ei. Dar cu ce se ocupă de fapt soția lui Ionuț Iftimoaie?

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, are o afacere bănoasă

La începutul acestui an, timp de aproape 3 luni, Ionuț Iftimoaie s-a aflat la Survivor, fiind departe de soția și copii lui. Au fost săptămâni teribile pentru „Faimos”, care, din motive personale, a ales să plece acasă fără să fie eliminat. Povestea lui de dragoste cu Maria a început în februarie 2006, când a cerut-o în căsătorie la trei zile după ce a cunoscut-o. Maria Plăcintă, pe numele ei de dinainte de căsătorie, a ocupat locul al treilea la Miss România 2005, iar luptătorul s-a îndrăgostit pe loc de ea și pentru totdeauna.

Maria și Ionuț au trei copii, iar anul 2016 a fost unul decisiv pentru viața lor de familie. În 2016, Ionuț Iftimoaie s-a retras din ring și și-a încheiat cariera de kickboxer, iar Maria și-a deschis o afacere pe placul ei, care merge bine și în ziua de azi. Este vorba despre un atelier de croitorie, botezat cu numele ei, unde frumoasa brunetă face de toate: creează designul, cumpără materiale, croiește, coase, administrează, coordonează echipa. Soția lui Ionuț Iftimoaie e o croitoreasă pricepută și se mândrește cu această meserie.

„Totul a pornit de la pasiunea ei pentru desen. În copilărie, Mariei îi plăcea foarte mult să deseneze rochii, aşa că acum a reuşit să transpună în realitate creaţiile din foile A4. În septembrie 2016 şi-a făcut atelierul de croitorie. Are angajaţi, face zeci de rochii pe care le vinde online sau le furnizează într-un magazin din Bacău”, declara Ionuţ Iftimoaie, în urmă cu ceva timp.

Acum afacerea „a prins aripi”, comenzile au crescut și s-au modificat și prețurile. De exemplu, o salopetă din crep, cu broderie accesorizată manual, costă 2971 de lei pe site-ul pe care sunt vândute creațiile Mariei. O rochie elegantă, din tulle și paiete, potrivită pentru petreceri elegante, costă 1686 lei.

Ionuț și Maria Iftimoaie au trei copii împreună

Fostul luptător K1 Ionuţ Iftimoaie, în vârstă de 44 de ani, şi fostul fotomodel Maria Plăcintă, care are 39 de ani, sunt părinţii a trei copii minunaţi: Nicholas Ionuţ are 15 ani, Nicole are 14 ani, iar mezina familiei este Ioana și are 8 ani.

Toți cei trei copii seamănă mai mult cu Ionuț, din punct de vedere fizic, dar fetele au moștenit pasiunea pentru modă a mamei lor. Nu de puține ori, cele trei se îmbracă în ținute identice, realizate la atelierul de croitorie al familiei. În afara celor trei copii, Ionuț Iftimoaie mai are o fiică în vârstă de 24 ani, dintr-o relație anterioară, pe care a avut-o cu o actriță italiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024