Prima pagină » Cancan » Maria Simion, o prezență discretă în lumea mondenă. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa creatoare de modă

Maria Simion, o prezență discretă în lumea mondenă. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa creatoare de modă

10 mart. 2022, 10:02,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Maria Simion, este o prezență discretă în lumea mondenă. Focoasa vedetă face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare, iar pe rețelele de socializare aceasta are un număr impresionant de urmăritori.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Maria Simion are un trecut tumultuos și nu de puține ori a fost protagonista unor controverse în spațiul public. Puțini sunt cei care știu cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa creatoare de modă.

Maria Simion, o apariție discretă la evenimentele mondene

Celebra creatoare de modă Maria Simion este o prezență discretă în lumea mondenă, însă este remarcată de fiecare dată când apare în public. Frumoasa vedetă atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat și ținutele sexy.

Maria Simion a avut mai multe proiecte de succes și s-a remarcat la o celebră emisiune pe care a prezentat-o la Antena Stars. Focoasa vedetă este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu  fotografii în ipostaze inedite.

Maria Simion se menține în formă și arată spectaculos. În pofida momentelelor grele din plan personal, aceasta se bucură din plin de viață alături de fiica ei superbă.

O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și Raluca Dumitru. Aceasta s-a afișat în ipostaze nud în mediul online, spre încântarea admiratorilor ei. Și fosta asistentă tv Marina Dina face furori pe rețelele de socializare cu fizicul de invidiat, iar de când este mamă aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

În ipostaze sexy se afișează și celebra prezentatoare Andreea Mantea, dar și colega ei de breaslă, Gabriela Cristea, care face furori de fiecare dată cu pictorialele îndrăznețe. Spre deosebire de acestea, Eda Marcus este o prezență discretă în lumea mondenă și încearcă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Dincolo de succesul în carieră și de celebritatea de care se bucură, Maria Simion s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața privată. Aceasta a trecut recent printr-o tragedie și încearcă să își revină după ce și-a pierdut fratele. Vedeta a vorbit în ultima perioadă despre suferințele sale și despre problemele din familie.

,,A fost cancer de pancreas, nu rectal. Era și perioada pandemiei, totul s-a întâmplat atunci și fiind ținuți în casă, că afară altfel vorbești, te mai întâlnești cu oameni, îți mai ridică moralul… Dar așa în perioada asta a trebuit să stăm cu toții izolați în casele noastre și efectiv nu știam ce să mai fac. Nu îmi mai puteam lua gândul și vedeam singură cum mă degradez. (…)

N-am vorbit cu niciun psiholog și nici nu cred că o să vorbesc. N-am ce răspunsuri să primesc. Eu știu exact ce s-a întâmplat acolo și mie mi-e foarte clar ce-a fost. Singura mea întrebare e de ce el, chestii la care n-are cum să-mi răspundă nimeni. Cumva trebuie să trec peste chestia asta.”, a mărturisit celebra creatoare de modă.

Cine au fost bărbații celebri din viața frumoasei creatoare de modă

Maria Simion are un trecut amoros tumultuos, iar după ce a divorțat de bărbatul cu care a avut o căsnicie frumoasă, vedeta a încercat să își refacă viața. Îndrăgita creatoare de modă a vorbit despre mariajul eșuat, mărturisind care au fost motivele ce au dus la despărțirea de tatăl fiicei ei.

„Am încercat de mai multe ori să remediem, dar nu s-a mai putut. A fost primul meu iubit. (…) Mi s-a întâmplat o frumoasă poveste de dragoste care, din păcate, n-a avut un final fericit. Am avut o căsnicie minunată până la un moment dat, când s-a întâmplat că… fiecare și-a văzut de treaba lui, am luat-o pe drumuri separate, ne-am concentrat mai mult asupra carierei.”, a declarat vedeta la vremea divorțului.

După divorț, Maria Simion a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu, însă relația lor nu a durat prea mult. După doi ani de iubire s-au despărțit, iar din mărturisirile acestora, au suferit enorm.

,,Nu ne-am despărțit cu pahare sparte, uși trântite și nici vorbe aruncate. Ne-am trezit pur și simplu învinși de soartă, o soartă care, în decursul timpului, în lupta cu povestea noastră de iubire, a jucat de multe ori murdar și s-a aliat cu oricine și orice.

Maria mi-a oferit cele mai frumoase și intense clipe din viața mea, m-a făcut un om mai bun, așa cum eu nu puteam să reușesc să fiu vreodată.”, a precizat Cătălin Cazacu despre fosta lui iubită.

De povești de dragoste dureroase a avut parte și Andreea Raicu. Vedeta a suferit enorm după ce a avut relații cu bărbați celebri din România, dar în prezent se declară o femeie fericită și împlinită. Și frumoasa asistentă tv Roxana Niculae are un trecut amoros tumultuos și a fost protagonista unor controverse în lumea mondenă după ce au apărut zvonuri că ar fi avut o relație cu Liviu Vârciu, însă cei doi au negat cu vehemență presupunerile.

În prezent, Maria Simion se bucură de succes pe plan profesional, dar nu dorește să ofere prea multe detalii despre bărbatul din viața ei. Aceasta se dedică fiicei ei superbe, de care este tare mândră.

Frumoasa creatoare de modă Maria Simion face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ținute sexy. Dincolo de provocările și momentele grele din viața privată, aceasta este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *