Prima pagină » National » Maria Popovici și Mincu au hotărât să divorțeze. Motivul: „Se pare că vrei, nu vrei..”
Maria Popovici și Mincu au hotărât să divorțeze. Motivul:

Maria Popovici și Mincu au hotărât să divorțeze. Motivul: „Se pare că vrei, nu vrei..”

19 aug. 2024, 19:40,
în National

Doi dintre cei mai apreciați comedianți din România, Maria Popovici și Mincu, au hotărât să se despartă după aproape șase ani de căsnicie. Deși păreau a fi un cuplu fericit atât pe scenă, cât și în viața personală, Maria Popovici a fost cea care a făcut public anunțul separării lor.

Maria și Mincu aveau o relație solidă de ani buni, iar fanii lor se așteptau ca cei doi să facă pasul spre a întemeia o familie. Cu toate acestea, anunțul neașteptat al despărțirii a fost făcut chiar de actrița de comedie.

Maria Popovici și Mincu au ales să divorțeze

După aproape șase ani de mariaj, Maria Popovici și Mincu au ales să meargă pe drumuri separate. Relația lor, adesea transpusă în glume și momente de stand-up, părea să fie una armonioasă, dar în realitate divergențele dintre ei au devenit de nesuportat, ceea ce a dus la decizia de a se despărți.

Maria Popovici a postat un mesaj prin care a anunțat că relația lor s-a încheiat de ceva vreme și, deși ar fi preferat să nu facă public acest aspect din viața lor, a simțit că trebuie să își informeze fanii. Ea a subliniat că acesta este primul și ultimul moment în care va discuta despre viața sa privată, păstrând motivele despărțirii doar pentru ei.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei, nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a transmis Maria Popovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *