Prima pagină » Titlurile zilei » Maria Popa trece de la videochat la antreprenoriat! Cea care încinge imaginația bărbaților pe OnlyFans va fi administrator al pub-ului ”Oxford” din Iași – GALERIE FOTO

Maria Popa trece de la videochat la antreprenoriat! Cea care încinge imaginația bărbaților pe OnlyFans va fi administrator al pub-ului ”Oxford” din Iași – GALERIE FOTO

25 mart. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Maria Popa este bună prietenă cu Maria Georgiana și, de curând, este noul administrator al pub-ului ”Oxford” din Iași. Aceasta lucrează în aceeași industrie ca și regina rețelelor de socializare și se susțin reciproc atât pe OnlyFans, cât și în viața de zi cu zi

Maria Popa este cunoscută pe rețelele de socializare drept ”Eveline Page” și are vârsta de 36 de ani. Ieșeanca și-a început cariera în videochat de când avea vârsta de 20 de ani, iar ulterior a trecut la OnlyFans. Pentru aceasta a contat foarte mult momentul în care mama ei a fost de acord cu job-ul pe care a ales să îl practice.

Maria Popa, noul administrator al pub-ului ”Oxford” din Iași: ”Am învățat să-mi fiu propriul șef”

Maria Popa a ales să meargă pe această cale încă de la vârsta de 20 de ani. A început cu videochatul și ulterior a trecut la OnlyFans. Ieșeanca mărturisește că pentru ea a contat foarte mult momentul în care a primit ”acceptul” de la mama sa pentru meseria pe care o practică.

”Am început să fac videochat și, la început, în paralel, mai eram și ospătar. Îmi era frică de ce o să zică colegii. Aveam 20 de ani pe atunci… Îmi doream să am tot ce vreau. Și am reușit!”, destăinuie Maria Popa pentru reporterii BZI.

Pasiunea pentru antreprenoriat a Mariei a început odată cu cariera ei. Aceasta susține faptul că în domeniul în care activează a învățat să fie propriul ei șef și să ia decizii pe cont propriu. Acum, însă, aceasta este fericită că a reușit să-și mai îndeplinească un vis.

”În OnlyFans am învățat să-mi fiu propriul șef. Îmi place să-mi gestionez singură toate și să nu depind de nimeni. În acest fel, am și avut mult succes. Acum am reușit să fiu și unul dintre șefii acestui pub. Este încă un vis îndeplinit”, adaugă cea cunoscută pe rețelele de socializare drept „Eveline Page”.

Ce a reușit să realizeze ieșeanca în 16 ani de carieră

Ieșeanca are aproximativ 16 ani de când lucrează în această industrie. Maria Popa spune că din videochat nu a reușit să facă atât de mulți bani, însă reușea să aibă tot ce își dorea și să nu depindă de nimeni.

„Nu făceam așa mulți bani din videochat, însă aveam ce voiam. Dacă ieșeam undeva, nu mă uitam în portofel când îmi luam ceva. Acum însă lucrurile s-au schimbat”, afirmă Maria Popa.

Cu toate că este ceva timp de când practică această meserie, Maria spune reporterilor BZI că a reușit să-și facă o casă, să-și cumpere o mașină și să-și deschidă pub-ul.

„Mi-am făcut o casă, mi-am cumpărat o mașină și acum sunt noul administrator al acestui pub. Mai am realizări în atâția ani, însă nu sunt atât de multe de menționat”, adaugă aceasta.

De asemenea, ”Eveline Page”, de pe rețelele de socializare, consideră că una dintre realizările ei de ținut minte este deschiderea pub-ului, pentru că și-a dorit mereu să fie un șef vizibil.

”Sunt foarte fericită că am reușit să mă numesc noul administrator al pub-ului pe care diseară ( n.r- vineri, 25 martie) îl deschid oficial printr-o petrecere de «Bun venit!». Mereu mi-am dorit să fiul propriul meu șef și în altă parte decât pe OnlyFans”, subliniază plină de fericire Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *