Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Maria Magdalena, mama lui Mădălin Voicu, a murit. Artistul este devastat

Maria Magdalena, mama lui Mădălin Voicu, a murit. Artistul este devastat

15 dec. 2021, 09:08,
în Cultural

Maria Magdalena, mama lui Mădălin Voicu, a murit, iar artistul îi pregătește acum funeraliile. Madeleine, după cum o alintau apropiații, s-a născut într-o familie de aristocrați. În anul 1951 s-a căsătorit cu violonistul Ion Voicu.

După trecerea în neființă a acestuia, Maria a încercat să păstreze vie memoria celui care i-a fost soț.

Maria Magdalena a murit

Madeleina l-a iubit enorm pe Ion Voicu pentru care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i păstra amintirea vie.

“M-a convins prin seriozitatea şi integritatea lui. Era de-o caldură şi sensibilitate de zici că era crescut la Buckingham, nu în Bucureşti într-o familie cu şapte copii. Aşa a rămas până la adânci bătrâneţi”, povestea Maria Magdalena, în urmă cu ceva timp, mama lui Mădălin Voicu.

Femeia a renunțat la propria carieră muzicală ventru a-și susține partenerul de viață, atunci când i-a descoperit geniul.  În cei peste 45 de ani de căsătorie, Madeleine i-a fost soţului său în egală măsura prietenă, soţie, impresar, critic şi manager.

„Eram un suflet amândoi, ne înţelegeam şi numai din privire, el avea o încredere grozavă în mine, eu în el. … Ce ne-a ţinut? Cred că o dragoste cinstită şi de la unul şi de la altul. Ion avea nişte maniere şi nişte obiceiuri parcă era crescut la Buckingham. Când treceam pe lângă el îmi săruta mâna, nu exista să ţipe la cineva, să ridice glasul. Nu ne-am certat niciodată şi vă spun, treceam pe lângă el şi îmi săruta mâna”, mărturisea, în trecut, mama lui Mădălin Voicu.

Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil, a murit în luna august

Serghei Mizil, fostul prieten a lui Mădălin Voicu, a trecut și el prin clipe grele în luna august a acestui an. Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil și un nume greu al spionajului românesc, s-a stins atunci din viață.

„Când se termină viața unui om, noi, cei rămași în urmă, facem bilanțul. “Ce rămâne?” e întrebarea…
În cazul de față, multe lucruri făcute pentru țărișoara asta în care trăim, lucruri făcute fără vâlvă și fără dorința unei recunoașteri publice și dacă mai mulți oameni ca el ar trăi și s-ar naște poate am avea cu toții șansă de a trăi într-o lume mai bună.

Cu multă recunoștință pentru că ai fost tatăl meu și m-ai crescut și m-ai iubit, te conduc pe ultimul drum acum dar te voi iubi mereu!

Tatăl meu General Maior Gheorghe Marcu”, a scris Cora Niculescu Mizil, pe Facebook la acel moment.

Reamintim faptul că Maria Magdalena, mama lui Madalin Voicu, a murit, iar artistul trece prin clipe extrem de grele.

Dumnezeu să îi ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`