Prima pagină » Cancan » Maria Ilioiu, mutilată în urma unor tratamente cosmetice. Cum arata acum

Maria Ilioiu, mutilată în urma unor tratamente cosmetice. Cum arata acum

09 oct. 2020, 10:39,
BZI.ro, în Cancan

Fosta ispită Maria Ilioiu a trecut prin momente cumplite după ce a fost mutilată în urma unor tratamente cosmetice. Focoasa roşcată a participat în trecut şi la ”Bravo, ai stil” unde s-a certat ca la ușa cortului cu Andreea Tonciu. De curând însă a avut parte de o problemă cât se poate de serioasă.

Tenul ei a fost extrem de afectat de o serie de intervenții cosmetice în care ea acuză clinica de malpraxis, iar clinica o acuză că nu a respectat recomandările medicale.

Maria Ilioiu, probleme grave din cauza unor tratamente cosmetice

Maria Ilioiu a apelat la un tratament cosmetic pentru a-și îmbunătăți aspectul feței, da prorcedura a fost un eșec lamentabil, iar ispită a rămas cu o mulțime de cicatrici pe față, în ciuda încercărilor de a reveni la un aspect al pielii fără cusur.

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinică. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (…) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. (…) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a spus fosta ispită.

La aproape jumătate de an de la intervenţiile cu pricina Maria Ilioiu şi-a mai revenit. Aceasta a acceptat provocarea de a fi model pentru un machiaj extravagant făcut de un make-up artist cunoscut, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.

La reușita totală a machiajului contribuie și ținuta abordată de fosta ispită, mai ales că, în fotografii, felul în care i-au fost puşi în evidență ochii e ultimul lucru care se observă. Fosta ispita alegând pentru acest shooting o ţinută mai provocatoare.

Aşa a înfierbântat minţile bărbaţilor, la fel cum a făcut şi pe litoral.

Maria Ilioiu, scandaluri la ”Bravo, ai Stil”

Maria Ilioiu a fost una dintre concurentele care, de-a lungul participării la emisiunea fenomen de la Kanal D, ”Bravo, ai Stil”, a provocat mai multe scandaluri monumentale. Mai exact, de-a lungul timpului, Maria Ilioiu s-a certat cu Andreea Tonciu, ajungând chiar să se încaiere cu aceasta, și cu Raluca de la Bambi, fosta ispită fiind, într-un final, eliminată din emisiune de votul telespectatorilor care nu i-au apreciat comportamentul.

Fosta ispita s-a despărţit de iubit. Iată motivul despărţirii

Cu toate acestea, pentru ispita sexy şi rea din show-ul matrimonial „Temptations Islands – Insula Iubirii” momentul în care a trebuit să-i spună „adio” iubitului a fost inevitabil. După câteva luni de pauză, Maria Ilioiu şi partenerul ei au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Cei doi şi-au negociat împăcarea într-o minunată vacanţă în Turcia, acolo unde au avut parte însă de surpriza vieţii lor.

După o perioadă în care a ”testat” viaţa de femeie singură, Maria Ilioiu, sexy-ispita de la ”Insula Iubirii” a decis să mai dea o şansă bărbatului despre care mărturisea că o împlineşte sentimental. Recent, Maria Ilioiu şi iubitul ei şi-au negociat împăcarea într-un sejur în Istanbul

Ceea ce trebuia să fie vacanţa de vis s-a transformat într-un veritabil calvar pentru Maria Ilioiu. Socoteală de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Maria Ilioiu şi iubitul ei au avut parte mai mult de momente tensionate, decât de unele tandre. Certurile dintre cei doi ar fi degenerat, iar cei doi au fost la un pas să se întoarcă separat în ţară.

Din câte se pare, după acest episod, Maria Ilioiu a decis să ”prelungească pauză” şi nu s-a mai întors în braţele bărbatului care, cu ceva timp în urmă, îi oferise inelul de logodnă. Sexy-ispita şi iubitul ei s-ar fi despărţit definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *