Prima pagină » Turism » Funny » Maria Ghiorghiu stie unde se afla Luiza si Alexandra
Maria Ghiorghiu stie unde se afla Luiza si Alexandra

Maria Ghiorghiu stie unde se afla Luiza si Alexandra

02 aug. 2019, 10:02,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:91974;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu spune ca Luiza Macesanu si Alexandra Melencu, cele doua adolescente disparute si despre care se crede ca le-a ucis Gheorghe Dinca, ar fi in viata.

“Noapte de 31 Iulie -1 August 2019, ora 0,33! Dragii mei, abia ma bagasem in pat si cu lacrimi in ochi si durere in suflet, ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ma trezeasca atunci cand trebuie sa scriu ceva. M-am rugat si ma rog mereu pentru ocrotirea fetelor rapite de monstrul din Caracal si complicii lui. Si astfel la un moment dat, aud un glas care intreaba asa: Dupa care, glasul nu mai spune nimic”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu spune ca fetele au fost transportate cu o duba, iar pe Luiza chiar a vazut-o in mijlocul de transport.

“La mijlocul dubei, lipita cu fata de geamul mic, sta o fata tanara cu parul de culoare inchisa, (putea fi negru sau castaniu inchis) si plange necontenit. Priveste pe fereastra afara si lacrimile-i curg precum apa la cismea. Ii vad doar partea stanga a chipului, doar jumatate de chip care era lipit de geam. Parea ca are gropite in obraji. Sa fi avut in jur de 17 -18 ani. Daca semana cu una din fetele disparute? Da! Semana cu Luiza, atat cat am putut eu s-o vad intr-o fractiune de secunda”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *