Prima pagină » Local » Maria Ghiorghiu, despre previziunile avute de-a lungul vieții: „Când eram copil, mi se arătau lucruri pentru copii, când am crescut mai mare, mi se arătau lucruri care se adevereau” – VIDEO

Maria Ghiorghiu, despre previziunile avute de-a lungul vieții: „Când eram copil, mi se arătau lucruri pentru copii, când am crescut mai mare, mi se arătau lucruri care se adevereau” – VIDEO

03 ian. 2023, 12:44,
în Local

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit, în emisiunea BZI LIVE, despre previziunile avute de-a lungul vieții. Ce a determinat-o să le dezvăluie oamenilor?

Maria Ghiorghiu este o cunoscută prezicătoare din România. De aproximativ 25 de ani, ea trăiește numeroase fenomene inexplicabile, care îi sunt revelate prin intermediul unui glas al Duhului Sfânt. Deși par ireale, multe dintre previziunile făcute de aceasta s-au adeverit, fapt ce a stârnit interesul multor oameni. Maria Ghiorghiu a are și o colecție cărți, în care a adunat toate previziunile sale și care se bucură de o popularitate impresionantă.

Maria Ghiorghiu, despre previziunile avute de-a lungul vieții: „Tot spuneam că sunt întâmplări”

Când a avut prima viziune, Maria Ghiorghiu era doar un copil și i se arătau lucruri specifice vârstei. Pe măsură ce a crescut, ea a văzut lucruri care se adevereau. La acea vreme, nu considera că ceea ce vedea erau previziuni, ci doar vise sau întâmplări fără sens. Asta până în anul 1997, când a început să scrie pe caiete ceea ce vedea și auzea.

„Atunci când Dumnezeu a hotărât să reverse asupra mea acest dar și har, am fost luată așa de cu mic, de la început. Când eram copil, mi se arătau lucruri pentru copii, când am crescut mai mare, iarăși mi se arătau lucruri care se adevereau. Eu tot nu credeam, tot spuneam că sunt întâmplări, că visam, și părinții mei la fel s-au obișnuit să creadă că eu de fapt visez niște lucruri care se adeveresc. Și toate s-au întâmplat aievea până în anul 1997. Din 1997 am început să scriu în caiete, am sute de caiete scrise, ceea ce vedeam și ceea ce auzeam.”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Am început să scriu dintr-o poruncă a Mântuitorului Iisus Hristos”

Maria Ghiorghiu a început să scrie dintr-o poruncă a Mântuitorului Iisus Hristos, care i-a transmis să scrie tot ce vede și tot ce aude. Astfel că, în anul 1997, ea a avut o previziune, care avea legătură cu mama, cu sora sa și cu fiica acesteia. Clarvăzătoarea a avut un vis, în care sora și nepoata sa erau rănite, iar pe mama sa o vedea ieșind din trup, sub forma unei siluete albe și transparente, care urca la ceruri. Ulterior a aflat că cele trei au fost victimele unui accident.

„Cum am început să scriu? Dintr-o poruncă a Mântuitorului Iisus Hristos, care mi s-a arătat și mi-a spus așa: „Să scrii tot ce vezi și tot ce ai să auzi”. Și atunci am spus: „Da, Doamne, așa voi face.” Pe atunci nu era cu internetul, am început să scriu în caiete. Nu cumpăram special caiete, rămâneau de la copii de la școală. Erau tot felul de vocabulare, deci orice, numai să recuperez foile care erau libere și le arunc. Pe orice caiet scriam ziua, data, anul, numai să fie scrise.

Când am început să scriu ceea ce mi s-a arătat a fost în ziua de 27 iulie 1997, tot la bloc fiind, duminica după-amiază, ne odihneam cu toții, eu chiar ațipisem un pic și la un moment dat, când am adormit un pic, o oră – o oră și ceva, am avut un vis. Deci nici atunci nu credeam. Din punctul ăsta, din 1997, când mama mea a avut un accident de mașină, împreună cu sora mea și cu nepoțica pe care o avea în brațe. Mi s-a arătat exact ceea ce mi s-a întâmplat. Mi s-au arătat în curte pe mama, pe sora mea, pe nepoțica. Sora și cu nepoțica erau încă în trup, erau oameni obișnuiți, iar pe mama o vedeam că a ieșit din trup și s-a făcut o siluetă albă, transparentă și a plecat sus la ceruri. Asta era tot ce am văzut. Și peste vreo două ceasuri sună telefonul.”, a povestit Maria Ghiorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *