Prima pagină » Radio » Actualitate » Maria Ghiorghiu, avertisment despre ce urmează să se întâmple! Ce nenorociri se abat asupra României

Maria Ghiorghiu, avertisment despre ce urmează să se întâmple! Ce nenorociri se abat asupra României

07 sept. 2023, 15:09, 3 ,
în Radio

Maria Ghiorghiu lansează un avertisment despre ce urmează să se întâmple în România, iar lucrurile nu par a fi liniștitoare. Ultimul vis al celebrei prezicătoare ar avea legătură cu unele inundații serioase. Totodată, Maria Ghiorghiu a menționat pe blogul său și că i-a apărut Iisus Hristos în vis.

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a tras un nou semnal de alarmă cu privire la ce îi așteaptă pe români. Ea susține că, în ciuda tuturor eforturilor făcute de oameni, situația cu care se confruntă lumea întreagă nu se va sfârși curând. Acum, Maria Gheorghiu a spus că o voce i-a șoptit într-o dimineață că omenirea va avea de învins mai multe provocări grele.

Maria Ghiorghiu lansează un nou avertisment

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai renumite clarvăzătoare din țara noastră, a făcut o nouă previziune alarmantă. Prezicătoarea a menționat aceste sumbre avertizări printr-un articol postat pe blogul său. Ea susține că în România că vor exista inundații serioase în perioada următoare. Aceasta a ținut să sublinieze faptul că ar putea exista posibilitatea unui dezastru.

„Dragii mei, în această dimineață în zori mă trezește un glas care spune așa: «Oltul! Și o să mai vină un Olt…!». Clipă în care văd, înspre Sud, o apă mare care-și ieșea din matcă, inundă totul și pe-o parte și pe cealaltă. Dragii mei, din nefericire vom auzi în timp despre Râul Olt care se va revărsa și va inunda împrejur provocand dezastre. Așadar, să avem mare grijă cu Râul Olt și mai ales localnicii care-și au casele aproape de Râul Olt. Cu dragoste, Maria”, a spus Maria Ghiorghiu.

Ce i-a transmis Divinitatea

Mai mult decât atât, ea susține că a vorbit și cu Iisus Hristos. A descris pe blogul său conversația cu Divinitatea:

„Iisus Hristos mi-a grăit așa: Tu ești imaginea mea! Cel ce păstrează numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine, nu știe să Îi fie recunoscător Prea Sfântului nostru Binefăcator, adică Prea Sfântului Duh!

(…) Dar brusc, dragii mei, aud un glas blând și dulce, un glas de care eu m-am îndrăgostit de un infinit de ori și pentru care mi-aș da şi viaţa în orice clipă. Acest glas spunea aşa: «Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!».

Iar în acel moment îmi aud glasul sufletului meu care spune așa: «Eu nu eram Imaginea nimănui». Și rămân uimită de ceea ce văd în camera mea, sub plafon. Vedeam dragilor, vedeam pe Iisus Hristos răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și nu finisat, Îi văd Chipul însângerat, Coroana de Spini Îi rănise pielea Capului Său Prea Sfânt.

Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc, iar ochii Lui albaștri erau aţintiţi spre cerul albastru senin şi gura Sa prea sfântă era deschisă de parcă ar fi strigat la TATĂL Cel Ceresc. De pe pieptul Său, curgeau şiroaie de sânge prea curat și prea sfânt și nevinovat”, a mai scris pe blogul său Maria Ghiorghiu.

Comentarii
  • Asta iar a mâncat mătrăgună!! Sictir, cititoare în stele!! MAi bine ai merge la muncă, că trăiești ca un parazit, pe spinarea fraierilor.

  • da zii sa treaca si pe la biserica mai intii.Daca iti umpli casa cu icoane nu inseamna ca esti credincios

  • Vorba cântecului: ,,Dunăre dacă n-aveam, Jiul, Dunăre-l făceam”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *