Prima pagină » Titlurile zilei » Maria Georgiana, regina TikTok-ului, a distrus fanteziile miilor de fani. Deși se iubea virtual cu bărbații îndrăgostiți de ea, cineva a lăsat-o însărcinată. Totul se va schimba radical

Maria Georgiana, regina TikTok-ului, a distrus fanteziile miilor de fani. Deși se iubea virtual cu bărbații îndrăgostiți de ea, cineva a lăsat-o însărcinată. Totul se va schimba radical

05 aug. 2024, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Maria Georgiana, cunoscută drept regina rețelelor de socializare sau de pe TikTok, a făcut un anunț important pentru toți fanii săi. A distrus fanteziile miilor de bărbați cu care „se iubea” virtual

Maria Georgiana, una dintre cele mai „tari” videochatiste din Iași, a făcut un videoclip prin care și-a anunțat urmăritorii că urmează să devină mamă. De atunci, în mediul online s-a stârnit un val de comentarii. Se va lăsa oare de OnlyFans?

Maria Georgiana, regina de pe TikTok, a făcut marele anunț. Urmăritorii săi au rămas fără cuvinte

Tânăra ieșeancă și-a uimit fanii pentru că imediat după ce și-a anunțat sarcina în mediul online, a mai făcut o afirmație subtilă, prin care menționează că s-a căsătorit.

„Cine este tatăl?”, întreabă un internaut, însă ea a răspuns mândră, fără să stea pe gânduri: „Soțul meu”.

Urmăritorii săi au fost puși pe jar și au urmat câteva zeci de comentarii de critică. N-au lipsit nici felicitările de la postarea focoasei brunete.

Ba mai mult, în următoarele zile, toate videoclipurile care au fost încărcate pe platforma TikTok au avut același mesaj. De aici s-a stârnit și valul de întrebări.  Toți oamenii care o urmăresc se întreabă dacă va mai fi activă pe OnlyFans sau dacă va mai crea vreodată conținut pentru adulți. Aceasta încă nu a oferit un răspuns, dar continuă să își țină la curent fanii.

„14 săptămâni. Nu credeam vreodată că o să scap de grețuri și o să îmi revină energia peste noapte”, le-a transmis tânăra printr-un videoclip în care își evidențiază burta.

Urmăritor: „Este băiețel”

O veste nu vine niciodată singură, motiv pentru care Maria Georgiana a mai făcut un videoclip în care a spus faptul că deja știe ce sex va avea copilul, dar nu poate anunța încă. Internauții au început să facă cercetări și comentariile au început să apară.

„Este băiețel”, se arată în vreo 10 comentarii de pe pagina sa de TikTok.

Amintim faptul că Maria Georgiana a devenit una dintre cele mai cunoscute femei de pe rețelele de socializare după ce a anunțat că face conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans. Aceasta se bucură de un succes răsunător, obținând sume exorbitante.

Rămâne de văzut dacă regina de pe TikTok va anunța ce decizie a luat privind conținutul de pe OnlyFans.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *