Prima pagină » Cancan » Maria Georgiana își face debutul pe marile ecrane. Ce lovitură a pregătit celebra influencerita

Maria Georgiana își face debutul pe marile ecrane. Ce lovitură a pregătit celebra influencerita

03 feb. 2022, 12:07,
BZI.ro, în Cancan

Ieșeanca Maria Georgiana își face debutul în lumea filmului. Pelicula în care își va face apariția nu este una la care s-ar fi gândit toți bărbații. Cu toate că tânăra a cunoscut celebritatea pe contul de “Onlyfans”, acum orizonturile par să i se fi deschis pe toate planurile.

Modelul care produce conținut pentru adulți trece acum la pasul următor.

Maria Georgiana își face debutul pe marile ecrane

Ieșeanca susținea în urmă cu ceva timp faptul că veniturile sale se apropie de suma de un milion de dolari, sume provenite doar din platformele destinate adulților. Acum, Maria se află în fața unei noi provocări și anume cinematografia.

“Acum o lună am fost contactată de un actor, care este și producător și mi s-a propus o colaborare pentru un film, mai exact o comedie. Ieri am fost sunată și mi s-a confirmat rolul și am fost foarte fericită, pentru că eu când eram mică îmi doream foarte mult să devin actriță, chiar am început și un curs de teatru în liceu, pe care, din păcate, nu mi-a permis situația să îl continui. Din câte am înțeles, filmul va fi în cinema și pe Netflix!”, a declarat Maria Georgiana pentru o publicație online.

Cum a reușit să atingă succesul focoasa șatenă

Maria Georgiana are în cont sume uriașe, dar și o locuință impresionantă în valoare de 100.000 de euro. După ce s-a decis să își facă un cont pe Onlyfans și să posteze filmulețe care să atragă privirile bărbaților, tânăra de 23 de ani și-a dat seama că poate câștiga foarte mult din vânzarea propriei imagini.

Aceasta a recunoscut că a adunat sume considerabile într-un timp scurt și că are o viață de lux. Se pare că secretul Mariei este promovarea pe care și-o face în mediul online și atitudinea pe care o afișează:

„E un business foarte bun, da. Nu mă așteptam să ajung la suma asta pe care o am acum, dar da. E în funcție de fiecare. Adică eu câștig atâta, dar poate altcineva care nu are o bază atât de mare de fani că a mea nu câștigă. Trebuie să știi unde să te promovezi, cât să te promovezi, pe ce platformă.”, a precizat Maria Georgiana.

Frumoasa ieșeancă a recunoscut faptul că familia știe cu ce se ocupă ea și că au fost înțelegători atunci când au aflat. În ceea ce privește o viitoare relație, tânăra a mărturisit că nu va renunța la Onlyfans pentru bărbatul iubit:

„Din partea familiei a fost o reacție OK. Nu mă așteptam. Mi-au spus „dacă ție îți place și ești fericită așa, foarte bine.

Nu m-aș opri din a face OnlyFans. Dacă mă cunoaște (n.r. – prietenul meu), mă cunoaște în circumstanțele astea de acum. Și cred că dacă m-ar iubi pe mine, n-ar avea de ce să-mi zică să mă opresc. E un simplu job, nu pune nimeni mâna pe mine. E doar în online și atât.”,  a mai spus aceasta.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *