Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți

Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți

03 aug. 2024, 09:00,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Maria Georgiana este însărcinată cu primul ei copil! Tânăra din Iași, devenită cunoscută pe o platformă pentru adulți, se mândrește cu burtica de gravidă, iar imaginile de pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Maria Georgiana trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei! Tânăra este însărcinată și se bucură din plin de acest moment. Este nerăbdătoare să aducă pe lume primul ei copil și radiază de fericire în imaginile cu burtica de gravidă.

Maria Georgiana s-a afișat cu burtica de gravidă

Tânăra a devenit cunoscută pe platformele pentru adulți, de unde a adunat o adevărată avere. Deține o casă frumoasă și și-a îndeplinit multe dintre visurile pe care le-a avut. Acum a trecut la următoarea etapă a vieții sale, cea mai importantă de până acum.

Maria Georgiana este însărcinată pentru prima dată, astfel că perioada prin care trece acum este unică. Conform declarațiilor sale de pe rețelele de socializare, tânăra ar fi scăpat de grețuri și momentele grele ale sarcinii, iar acum poate să se bucure liniștită de perioada prin care trece.

”Nu credeam vreodată că o să scap de grețuri și o să îmi revină energia peste noapte”, a scris Maria Georgiana, pe Instagram.

Tânăra își ține privată viața personală

Maria Georgiana este foarte discretă când vine vorba despre viața personală, astfel că de fiecare dată când a apărut cineva în viața ei, a ținut secret acest lucru. A primit întrebări despre relații de-a lungul timpului, însă a evitat să ofere foarte multe detalii despre ceea ce se întâmplă în viața ei pe plan amoros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *