Prima pagină » Cancan » Maria Georgiana câștigă sume impresionante din Onlyfans. Cum a reușit să atingă succesul tânăra care se filmează în ipostaze provocatoare 

Maria Georgiana câștigă sume impresionante din Onlyfans. Cum a reușit să atingă succesul tânăra care se filmează în ipostaze provocatoare 

04 nov. 2021, 10:26,
BZI.ro, în Cancan

La 23 de ani, Maria Georgiana câștigă sume impresionante din Onlyfans. Frumoasă și dezinvoltă, are milioane de admiratori care se întreabă cum a reușit să atingă succesul tânăra care se filmează în ipostaze provocatoare. 

Focoasa șatenă se afișează în mediul online cu poze și videoclipuri incendiare, iar conturile sale pe rețelele de socializare i-au adus celebritatea.

Maria Georgiana, „regina” de pe Onlyfans 

Ieșeanca Maria Georgiana se bucură de celebritate după ce și-a făcut cont Onlyfans. Tânăra cu un corp fără cusur vinde imagini cu ea pe rețelele de socializare și a reușit să strângă sume mari de bani într-un timp scurt. 

Mai mult decât atât, frumoasa Georgiana este apreciată de foarte mulți bărbați care plătesc un abonament lunar pentru a o vedea  în ipostaze incendiare pe frumoasa șatenă. Același succes îl are și pe TikTok cu filmulețele sale care adună milioane de vizualizări și aprecieri.

Cu toate acestea, Maria are parte și de comentarii negative, dar își asumă acest lucru și nu ține cont de răutățile celor din jur. În cadrul unui interviu, tânăra a mărturisit că o parte din persoanele care au judecat-o pentru ceea ce face au devenit ulterior fanii ei:

„Cel mai urât comentariu e cel legat de prețul pentru abonament. Am mereu comentarii de genul „te vinzi pe opt dolari”. Dar opt cu opt fac 16 și așa mai departe.

În prima lună, m-am lăsat afectată puțin. Doar că apoi am zis că e viața mea, fac ce vreau și am început să le răspund înapoi. Datorită acestui lucru, unii hateri ai mei au devenit fani. Mi-au zis: „Nu te suportam, dar acum te iubesc. Pentru că îmi place cum dai peste nas la toată lumea.”, a declarat „regina” de pe Onlyfans.

Cum a reușit să atingă succesul focoasa șatenă

Maria Georgiana are în cont sume uriașe, dar și o locuință impresionantă în valoare de 100.000 de euro. După ce s-a decis să își facă un cont pe Onlyfans și să posteze filmulețe care să atragă privirile bărbaților, tânăra de 23 de ani și-a dat seama că poate câștiga foarte mult din vânzarea propriei imagini. 

Aceasta a recunoscut că a adunat sume considerabile într-un timp scurt și că are o viață de lux. Se pare că secretul Mariei este promovarea pe care și-o face în mediul online și atitudinea pe care o afișează:

„E un business foarte bun, da. Nu mă așteptam să ajung la suma asta pe care o am acum, dar da. E în funcție de fiecare. Adică eu câștig atâta, dar poate altcineva care nu are o bază atât de mare de fani că a mea nu câștigă. Trebuie să știi unde să te promovezi, cât să te promovezi, pe ce platformă.”, a precizat Maria Georgiana.

Frumoasa ieșeancă a recunoscut faptul că familia știe cu ce se ocupă ea și că au fost înțelegători atunci când au aflat. În ceea ce privește o viitoare relație, tânăra a mărturisit că nu va renunța la Onlyfans pentru bărbatul iubit:

„Din partea familiei a fost o reacție OK. Nu mă așteptam. Mi-au spus „dacă ție îți place și ești fericită așa, foarte bine. 

Nu m-aș opri din a face OnlyFans. Dacă mă cunoaște (n.r. – prietenul meu), mă cunoaște în circumstanțele astea de acum. Și cred că dacă m-ar iubi pe mine, n-ar avea de ce să-mi zică să mă opresc. E un simplu job, nu pune nimeni mâna pe mine. E doar în online și atât.”,  a mai spus aceasta.

Maria Georgiana se bucură de un real succes pe Onlyfans, iar sumele câștigate îi oferă acesteia o viață ca în povești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *