Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Georgiana a aflat sexul bebelușului ei! A împărtășit vestea cea mare cu fanii

Maria Georgiana a aflat sexul bebelușului ei! A împărtășit vestea cea mare cu fanii

21 sept. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Maria Georgiana a dat marea veste! A împărtășit cu fanii cel mai special moment de când este însărcinată: dacă va avea fetiță sau băiețel! Influencerița radiază de fericire și este nerăbdătoare să își cunoască bebelușul!

Maria Georgiana urmează să devină mamă pentru prima dată! Vestea că este însărcinată a fost o reală bucurie pentru ea și pentru partenerul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Maria Georgiana a dezvăluit sexul bebelușului ei

Influencerița se bucură din plin de viața de femeie însărcinată și este foarte fericită pentru tot ceea ce urmează în viața ei. Ei bine, de curând a împărtășit cu fanii cea mai mare bucurie pe care o trăiește în aceste momente.

În urmă cu puțin timp Maria Georgiana a aflat sexul bebelușului ei și a anunțat fericită că va deveni mamă de băiețel! Marele anunț l-a făcut pe rețelele de socializare, într-un videoclip foarte emoționant.

Maria Georgiana a primit o mulțime de aprecieri și felicitări din partea fanilor ei. Are o comunitate strânsă pe rețelele de socializare, care îi este alături în această perioadă specială din viața ei.

Faptul că va deveni mamă de băiețel îi aduce și mai multă bucurie în suflet Mariei Georgiana, pe care a decis să o împartă cu fanii ei.

Influencerița a răspuns la cea mai delicată întrebare

Maria Georgiana își ține viața de cuplu privată, astfel că nu se afișează des alături de partenerul ei.

Fanii i-au pus, totuși, întrebarea legată de tatăl copilului ei. Maria Georgiana a răspuns printr-un mesaj acid, refuzând să dezvăluie identitatea lui.

”Toate comentariile lăsate de persoanele cărora li se zbat ultimii neuroni vor fi șterse. Si dacă mai sunt persoane curioase cine tatăl, 500 euro și vă spun”, a declarat Maria Georgiana.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`