Prima pagină » Cancan » Maria Dragomiroiu se menține tânără. Cum s-a afișat frumoasa artistă pe rețelele de socializare 

Maria Dragomiroiu se menține tânără. Cum s-a afișat frumoasa artistă pe rețelele de socializare 

20 ian. 2022, 14:16,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu se menține tânără și arată spectaculos la vârsta de 66 de ani. Artista are o carieră impresionantă pe scena muzicală românească și este extrem de apreciată de publicul autohton. Mereu atentă la aparițiile aparițiile publice, Maria Dragomiroiu pare că a descoperit secretul frumuseții. 

Cântăreața a provocat controverse după ce a postat câteva fotografii în ipostaze surprinzătoare. Iată cum s-a afișat recent frumoasa artistă pe rețelele de socializare.

Cum reușește Maria Dragomiroiu să se mențină tânără

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din România. Îndrăgita interpretă de folclor se menține în formă la 66 de ani și atrage privirile tuturor atunci când apare pe scenă.

Celebra artistă a recunoscut în repetate rânduri că nu se abate de la câteva trucuri de frumusețe. Mai mult, aceasta este adepta unui stil de viață sănătos și apelează la remedii naturiste pentru a se menține în formă.

Cu toate că este mereu energică și zâmbitoare, îndrăgita interpretă a avut parte de o copilărie grea și de un trecut plin de evenimente care au marcat-o. Maria Dragomiroiu a trecut însă peste momentele dificile din viața privată, dedicându-se muzicii și publicului.

Dincolo de provocările din plan personal, Maria Dragomiroiu demonstrează tuturor că vârsta reprezintă doar un număr. Frumoasa cântăreață de muzică populară a mărturisit că a fost invidiată de-a lungul timpului pentru fizicul său, dar și pentru talentul său artistic.

Artista a dezvăluit în repetate rânduri cum reușește să se mențină tânără și să aibă o siluetă de invidiat la vârsta de 66 de ani.

„Am grijă de mine, îmi pasă de cum arăt, nu mă culc, chiar dacă vin la 5 dimineața moartă de oboseală, până nu mă demachiez. Am grijă și sfătuiesc toate femeile, că ești artist, că nu ești artist, să aibă grijă de ele!”, a declarat aceasta.

Maria Dragomiroiu a recunoscut că nu ține dietă, dar este atentă la greutatea pe care o are.

,,Nu ţin diete, dar stau în baie cu cântarul lângă mine, este prietenul meu cel mai bun. Mă cântăresc în fiecare dimineaţă. Am 1,62 m înălţime şi am 70 de kilograme acum. Cam la 68 de kilograme mă simt eu cel mai bine.”, a mărturisit frumoasa interpretă.

Recent, Maria Dragomiroi și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. După ce admiratorii au văzut-o pe celebra cântăreață în costum de baie, părerile au fost împărțite.

Îndrăgita cântăreață s-a afișat într-un costum de baie sexy

Maria Dragomiroiu a provocat reacții în spațiul public după ce a postat în mediul online fotografii în ipostaze îndrăznețe. Cu un costum de baie provocator, artista și-a lăsat la vedere corpul fără cusur. Plecată într-o frumoasă vacanță, Maria Dragomiroiu și-a etalat formele perfecte pe o plaja din Miami. 

Reacțiile internauților au fost la fel de surprinzătoare. Dacă unii au apreciat curajul frumoasei cântărețe de muzică populară, alții au criticat-o pentru îndrăzneală și pentru faptul că nu a ținut cont de vârstă. 

Fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie au provocat discuții și în rândul colegilor de breaslă ai artistei. O reacție inedită a avut-o celebrul designer Cătălin Botezatu, care i-a luat apărarea doamnei cântecului românesc.

Mai mult, acesta a apreciat-o pe frumoasa interpretă considerând-o un etalon al frumuseții și eleganței la 66 de ani.

,,Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! (…)

Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă.

Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.”, a declarat Cătălin Botezatu.

O altă cântăreață de muzică populară care a provocat controverse cu unele apariții publice este Irina Loghin. Interpreta a trecut prin momente dificile pe plan profesional, iar în viața privată a trecut prin mai multe suferințe. De asemenea, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, Tania Budi, are un fizic de invidiat și demonstrează tuturor că vârsta reprezintă doar un număr. 

Maria Dragomiroiu se menține tânără și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Frumoasa interpretă de muzică populară arată spectaculos la vârsta de 66 de ani și este extrem de apreciată de public. 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *