Prima pagină » Actualitate » Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“

Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“

25 iun. 2024, 08:22,
BZI.ro, în Actualitate

Cunoscuta interpretă Maria Dragomiroiu a vorbit despre viața ei, care nu a fost una nici ușoară și nici prea liniștită. Aceasta a avut o copilărie tristă care a fost presărată cu multe neajunsuri. Viața artistei nu a fost una ușoară, ba chiar la un moment dat a avut o cumpănă teribilă. Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte, însă a avut o „mână” care a salvat-o.

Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România.

Puțină lume știe că Maria Dragomiroiu are o viață de poveste. Aceasta a avut o copilărie tristă care a fost presărată cu multe neajunsuri, însă a fost sigură că viața o va răsplăti la un moment dat pentru toate greutățile, lucru care s-a și întâmplat.

Primii pași în muzică i-a făcut îmbrățișând un acordeon pe care abia a reușit să și-l cumpere din ceva bani câștigați de ea după ce a vândut țuica produsă de tatăl ei.

„Tăticul meu mi-a cumpărat, că mi-am dorit foarte mult, un acordeon cu 12 bași. Am văzut că un coleg de-al meu mai înstărit avea acordeon și nu l-am lăsat pe tăticu până nu mi-a luat. Și cum mi l-a luat? Tot prin munca mea… pentru că să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui o de la oraș, trebuia să muncești, să vinzi…țuică, băuturi”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Cântăreața și-a amintit că prin vânzarea de țuică de prune a reușit să cumpere acordeon și să-și acopere casa noastră.

„Eu am muncit o vară întreagă și tăticul meu făcea cea mai bună țuică de prune și mă duceam cu ea la piațetă unde mergeam să o vând. Și așa am făcut bani și pentru acordeon, dar și să ne acoperim casa noastră. Asta însemna fericire pentru un copil de la țară“, a rememorat cântăreața.

Maria Dragomiroiu: „Mi-am dat palme la volan ca să nu adorm!“

Viața artistei nu a fost una ușoară, ba chiar la un moment dat a avut o cumpănă teribilă când s-a întâlnit cu moartea, însă a avut o „mână” care a salvat-o.

„Am străbătut sute de km singură, ce sute… De câte ori nu mi-am dat palme la volan ca să nu adorm. Veneam de la o nuntă și eram pe București Pitești și așa s-a nimerit, am fost singură, am clipit, am adormit și am visat pentru o secundă…am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine, m-a salvat mama mea! Toată lumea spune «distracție plăcută», dar ca să fie lumină ai nevoie în spate de multe. Ca să te menții să nu te îngrași, să arăți bine, asta înseamnă să investești în tine ca om, ca artist”, a zis îndrăgita artistă.

Cunoscuta artistă se declară nemulțumită de direcția spre care ne îndreptăm.

„Din păcate, lumea o ia spre o altă direcție, pe primul plan nu mai este valoarea, ci banul. Nu poți să ai și bani și lucruri de calitate, se bat cap în cap! Pentru mine nu a fost asta, a fost mai întâi să aduc ceva frumos și de calitate și am câștigat și bani și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot”, a mai zis Maria Dragomiroiu, care a povestit cum a fost la un pas de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *