Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fostul socru

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fostul socru

20 mart. 2021, 20:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. De asemenea, s-a făcut remarcată și datorită părului său foarte lung, care măscoară aproape un metru. Artista are doi copii. De asemenea, a devenit și bunică. Însă a trecut și prin momente mai dificile în viață. În timpul primei căsnicii, artista a avut probleme cu fostul socru. A trecut prin clipe teribile chiar atunci când era însărcinată cu fiica sa.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase

Maria Dragomiroiu are doi copii. Este vorba despre Ileana și Mircea. Aceștia, la rândul lor, sunt părinți. Astfel, artista a devenit și bunică. Are trei nepoate și un nepot din partea celor doi copii ai săi.

Maria Dragomiroiu este căsătorită cu Bebe Mihu, impresar. Însă, înainte, cântăreața de mzuică populară a mai fost căsătorită. În timpul acelei căsnicii a trecut prin mai multe momente dificile. Și asta doearece a avut probleme cu socrul său.

”Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat”. Acestea sunt dezvăluirile făcute de artista în vârstă de 63 de ani în cartea sa, lansată în anul 2015.

Maria Dragomiroiu a împlit ieri 63 de ani. Artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. În cartea sa a vorbit despre unele întâmplări neplăcute prin care a trecut în timpul primei căsnicii. În prezent este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu. Are doi copii și patru nepoți.

În această vară, artista va cânta pe Litoral. Mai exact, pe data de 20 iulie, artista se va îndrepta către Litoral. Acolo va cânta în localuri, dar și la teatrele de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024