Prima pagină » Cancan » Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt. Acum a ieşit totul la iveală

Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt. Acum a ieşit totul la iveală

07 oct. 2020, 15:26,
în Cancan

Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soţ în urmă cu mulţi ani. Cu toate acestea, nimeni nu ştia despre această întâmplare dureroasă din viaţa ei. Recent, în cadrul unui interviu, îndrăgită interpreta de muzică populară a povestit un episod extrem de dureros din viaţa ei.

După bătaia cruntă pe care a încasat-o Daniela Crudu, mai multe vedete au fost solidare cu durerea ei şi au decis să vorbească despre momentele din viaţa lor în care au fost abuzate. Maria Dragomiroiu se număra printre acestea. Ea a povestit un episod extrem de dureros din viaţa ei, pe care nu multă lume îl cunoaşte.

Maria Dragomiroiu a fost bătută crunt de fostul soţ

Într-un interviu acordat recent Maria Dragomiroiu a povestit cum tatăl copiilor ei a bătut-o în plină stradă. Norocul artistei a fost că trecătorii nu au putut rămâne pasivi la acea scenă şi au ajutat-o.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ţinut deschis de soacră-mea, a urcat şi ea şi au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza şocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă şi să mă bată, nu acolo, la ea. Simţeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr şi m-a dus aşa până în mijlocul intersecţiei de la Dristor. Era ora 21.Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea şi a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte şi de mine în alta!

Nu a dat drumul la par până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas aşa, fără o şuviţă de păr în mijlocul capului! Nu-mi creştea, pentru că făcusem şoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a apelat la chirurgia plastică, însă nimeni nu a ştiut despre această intervenţie

Maria Dragomiroiu are 65 de ani şi este în continuare una dintre cele mai frumoase artiste de muzică populară. În urmă cu ceva timp, interpreta a vorbit pentru prima oară despre intervenţia chirurgicală la care a apelat.

Se pare că a apelat în trecut la blefaroplastie, operaţia prin care se corectează defectele la nivelul pleoapelor. „Am fost la un medic foarte cunoscut din Bucureşti şi mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. – blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar şi sub ochi injecţii pentru umplerea ridurilor. Şi nu sunt deloc mulţumită de rezultat, aşa că trebuie să repet operaţia.

Acum, altă durere şi alţi bani cheltuiţi. Mă gândesc că şi la medici e că în oricare altă meserie. Ai zile mai bune şi zile mai proaste şi chiar nu ştii în cine să ai încredere. Şi eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *