Prima pagină » Cancan » Maria Dinulescu a dat lovitura în afaceri. Frumoasa actriță face furori în Dubai și se bucură de un succes impresionant

Maria Dinulescu a dat lovitura în afaceri. Frumoasa actriță face furori în Dubai și se bucură de un succes impresionant

05 dec. 2022, 10:30,
în Cancan

Maria Dinulescu a dat lovitura în afaceri. Actrița s-a reinventat pe plan profesional și și-a încercat norocul în domeniul imobiliar. În prezent aceasta deține o avere impresionantă și nu regretă că a plecat din țară. Frumoasa actriță face furori în Dubai și se bucură de un succes impresionant.

Maria Dinulescu a dat lovitura în afaceri

Maria Dinulescu s-a retras de ceva vreme din actorie și se bucură de succes peste hotare. Vedeta a făcut furori pe vremea când a jucat în filme celebre și a pus pe jar inimile multor bărbați cu scenele incendiare și aparițiile sale sexy. Actrița are o carieră uluitoare și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Vestea că vedeta dorește să se reinventeze pe plan profesional i-a surprins pe mulți. Maria Dinulescu lucrează în prezent în Dubai, la o agenție imobiliară. Mai mult, aceasta câștigă sume impresionante din vânzarea proprietăților de lux pe care le deține. Aceasta investește în domeniul imobiliar, iar profitul este unul considerabil. Maria Dinulescu a vorbit recent despre noua sa profesie, mărturisind cât de greu i-a fost să se adapteze și să se facă remarcată în Dubai.

,,În pandemie am început cu vânzarea unei case, am continuat cu construcția altor două, apoi am venit în Dubai, unde am înțeles că există un potențial fantastic de business și am învățat cum funcționează acest Hollywood al imobiliarelor cu investiții de peste 25 de miliarde de dolari numai în anul 2021. Colaborând cu profesioniști de top din Dubai, am descoperit cât de importantă este, pe lângă mentalitatea de investitor, încrederea care se naște din expertiză și responsabilitate. (…)

În calitate de consultant profesionist, mă ocup de tot traseul investiției: de la alegerea celei mai bune oferte, achiziția, mobilarea și închirierea proprietății, toate acestea fără niciun cost pentru client. În tot acest proces sunt ajutată de o echipă întreagă de manageri, avocați, resurse umane, media care sunt parte din compania la care lucrez plus o întreagă echipă de consultanți din partea dezvoltatorului.”, a declarat aceasta.

Maria Dinulescu se bucură din plin de succes în afaceri și se declară o femeie împlinită. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și colega ei de breaslă, Alina Chivulescu, arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy pe rețelele de socializare.

O altă vedetă care atrage multe priviri atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene este Diana Munteanu. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă își asumă trecutul amoros tumultuos.

Ce spune actrița despre provocările din plan profesional

Maria Dinulescu s-a reinventat pe plan profesional și este mai fericită ca oricând. Aceasta se bucură de un succes impresionant în afaceri și muncește enorm pentru a-și îndeplini visul. Vedeta a dezvăluit cât de greu i-a fost să se adapteze în Dubai, dar și cum i-a venit ideea de a debuta în domeniul imobiliar.

„Am aplicat pe un link, am pus un CV și asta e tot. Am mers, am dat 4 interviuri pe zi timp de 6 zile. În a șasea zi eu mi-am ales cu cine vreau să lucrez și e foarte bine momentan. Dar este foarte multă muncă. Enorm. (…)

Pentru că în pandemie am construit două case de la zero și nu am știut că pot să fac asta, am fost foarte surprinsă, și apoi am vrut să-mi regizez un film, pentru care nu am găsit fonduri și am zis ok, trebuie să fac banii mei. Și dacă tot am fost în stare să construiesc două case și să vând niște terenuri, poate pot să fac asta în Dubai. Și a fost o decizie excelentă, pentru că toată experiența mea de viață și trăitul în alte țări și capabilitatea mea de a putea să empatizez cu cealaltă persoană mă ajută extraordinar de mult acum. Și sigur voi face banii pentru film.”, a declarat vedeta.

Maria Dinulescu și-a încercat norocul în afaceri, iar în prezent se bucură de succes în domeniul imobiliar. Actrița lucrează în Dubai și nu regretă că s-a reinventat pe plan profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *