Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria de la Insula Iubirii, mesaj tranșant pentru Alin Simoiu. De ce l-ar fi contactat fosta concurentă

Maria de la Insula Iubirii, mesaj tranșant pentru Alin Simoiu. De ce l-ar fi contactat fosta concurentă

25 sept. 2024, 22:00, 1 ,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Maria Covașa a clarificat legătura dintre ea și Alin Simoiu! Fosta concurentă a fost foarte deranjată de tot ce a făcut și a spus că ar fi trebuit să își ceară măcar scuze. Iată ce intenții ar fi avut, de fapt, cu el și de ce l-ar fi contactat după emisiune!

Maria Covașa a interacționat și cu Alin Simoiu la Insula Iubirii, după ce s-a despărțit de Dani. Când au revenit în România lucrurile s-au schimbat între cei doi. Fosta concurentă a observat lucruri care au dezamăgit-o în ceea ce îl privește pe Alin Simoiu, pe care le-a dezvăluit acum.

Maria Covașa a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și Alin Simoiu

Fosta concurentă a fost deranjată de faptul că Alin Simoiu a fost cel care i-a afectat relația de prietenie cu Iustina și motivul pentru care cele două s-au certat. De asemenea, Maria Covașa a spus că a văzut o latură foarte urâtă a lui Alin Simoiu, iar din partea lui nu ar fi primit nici macar scuze.Fosta iubită a lui Dani a dezvăluit că a simțit de la început că ceva nu este în regulă între ea și Alin Simoiu, deși s-au luat în brațe la final. Maria Covașa credea în intențiile bune ale lui Alin Simoiu, spunând că la final a fost dezamăgită de ceea ce a făcut el, în raport cu ea.

„Alin se încadrează în tiparul meu, dar nu în totalitate. Și-a arătat o altă latură pe insulă și una foarte urâtă. Consider că dacă el chiar a fost ispită și voia să își ducă rolul până la capăt, putea să o facă, dar nu să mă îmbrobodească pe mine și pe Iustina să ne certăm. (…) Alin are o latură foarte urâtă pe care și-a arătat-o și nici măcar nu a avut bunul simț să își ceară niște scuze, pentru că a șters cumva pe jos cu mine și nu cred că meritam”, a declarat Maria Covașa, la Interviurile Antena Play.

Ce intenții a avut, de fapt, fosta concurentă

Maria Covașa a mărturisit că i-a trimis un mesaj lui Alin Simoiu după ce au revenit în România pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat între ei. Fosta concurentă a spus că nu și-a dorit nimic mai mult cu el, ci doar să clarifice anumite lucruri și să îi pună câteva întrebări despre comportamentul pe care l-a avut.

„L-am căutat, da, i-am dat numărul, dar strict ca să îmi explice de ce a avut acest comportament urât, nu pentru alt motiv. Eu cu Alin nu am mai vrut să am nicio legătură, pentru că eu când am ajuns în țară m-am liniștit, mi-am pus cap coadă tot ce s-a întâmplat, am analizat și mi-am dat seama că Alin s-a prefăcut și nici eu nu am fost acolo în totalitate”, a mai spus concurenta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024