Prima pagină » Actualitate » Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină

Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină

30 aug. 2024, 08:23,
în Actualitate

Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie. După ce i-a dat papucii lui Dani Boy, l-a sedus şi abandonat pe Marcel pe insulă, iar apoi s-a combinat cu Beni. Frumoasa blondină a fost surprinsă în compania unui artist celebru.

Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie!

Maria a participat la Insula iubirii în căutarea răspunsurilor legate de relaţia ei. S-a convins că Dani Boy nu este bărbatul alături de care să îşi petreacă restul vieţii aşa că a trecut la următorul.

Maria și Dani au o relație de 5 ani și jumătate, dar asta nu l-a împiedicat pe el să o înșele cu una dintre ispite. La ultimul bonfire, Maria a primit șocul vieții când a văzut sărutul dintre iubitul ei și ispită.

Ea a vrut să părăsească Insula Iubirii fără Dani. „Relația noastră se încheie aici și acum”, a spus ea. Dani a vrut să plece „cu ea, dar nu într-o relație”, subliniind că la întoarcerea în țară vor clarifica lucrurile. Maria nu a fost de acord cu acest lucru, spunându-i că „la întoarcerea în țară, fiecare dintre noi își ia lucrurile și își vede de drum”.

Blondina s-a apropiat de Marcel, mai bine zis, el de ea, dar aşa cum a declarat chiar ea, în cadrul show-ului l-a simpatizat mai mult pe Alin. Ispita nu şi-a dorit să continue afară ce a început în emisiune, astfel că Maria şi-a găsit repede alinarea. La întoarcerea în România, tânăra s-a aruncat în braţele lui Beni cu care a avut o foarte scurtă idilă. Ea a căutat conexiune în fiecare relaţie, dar se pare că băieţii au avut semnalul cam slab.

În toată această perioadă, Maria a trecut şi prin câteva schimbări în ceea ce priveşte aspectul fizic. A început de sus, la nivelul feţei, şi-a pus fațete dentare pentru a obține un zâmbet impecabil și și-a mărit buzele.

În tandrețuri cu Rafaelo

După aceste transformări a decis că este momentul să schimbe registrul şi în ceea ce priveşte bărbaţii. A stabilit tiparul celor care au dezamăgit-o şi s-a sucita. Acum, blondina a fost surprinsă în compania unui cântăreţ celebru de manele. Tânărul a părăsit de ceva timp România, s-a mutat în Dubai, acolo unde-şi face viaţa pe tărâmul milionarilor. Recent s-a întors în ţara noastră, iar prima întâlnire a avut-o cu Maria.

Este vorba despre Rafaelo. Manelistul a devenit cunoscut în mediul online, dar s-a bucurat de un val mare de publicitate în momentul în care a colaborat cu celebra Vulpiţa. Episoadele în care cei doi îşi „făceau de cap” în faţa lui Viorel Stegaru a rămas cu siguranţă în amintirea telespectatorilor.

Maria şi artistul au petrecut câteva ore la piscină, extrem de apropiaţi. Manelistul nu şi-a putut lua ochii de la blondină şi nu e de mirare. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, tânăra l-a făcut pe manelist să nu se dezlipească de ea!

Mai mult, după ultimele evenimente din viaţa ei, Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie și i-a atras atenția manelistului Rafaelo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024