Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Covasa de la Insula Iubirii și-a schimbat culoarea părului! Fosta iubită a lui Dani a trecut printr-o transformare uimitoare

Maria Covasa de la Insula Iubirii și-a schimbat culoarea părului! Fosta iubită a lui Dani a trecut printr-o transformare uimitoare

21 sept. 2024, 12:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Maria Covasa le-a pregătit o surpriză neașteptată urmăritorilor ei! Fosta iubită a lui Dani de la Insula Iubirii și-a schimbat culoarea părului și a trecut printr-o transformare uimitoare. Iată cum arată acum!

Au început schimbările pentru Maria Covasa! După Insula Iubirii s-a despărțit de Dani, și-a descoperit pasiunea de influencer pe rețelele de socializare, iar acum și-a schimbat de tot look-ul! Fosta concurentă și-a schimbat culoarea părului.

Maria de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare radicală

Maria Covasa a adunat o adevărată comunitate de fani pe Instagram, după ce a apărut la Insula Iubirii. Este urmărită de peste 100.000 de persoane și are o mulțime de persoane care o îndrăgesc. Așadar, nu i-a mai rămas decât să împărtășească cu cei care o urmăresc schimbările prin care trece.

De această dată, Maria Covasa a pășit într-un salon de coafură și a decis să iasă o cu totul altă persoană. Hairstylistul i-a deschis culoarez părului cu multe nuanțe, astfel că a devenit de nerecunoscut.

Judecând după reacția pe care a avut-o, se pare că nou a schimbare este pe pe placul fostei concurente de la Insula Iubirii! Aceasta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare cu noua nuanță a părului ei.

Fosta concurentă a împlinit 27 de ani

Maria Covasa a împlinit 27 de ani și a avut parte de o zi cu totul specială. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit un cadou incredibil. A fost întâmpinată cu 227 de trandafiri, în ziua în care a împlinit 27 de ani.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a trecut peste despărțirea de Dani, băiatul cu care a avut o relație de iubire timp de cinci ani. Este pregătită de o nouă etapă în viața ei și de schimbări.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024