Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, vor să dea lovitura în afaceri. „A trebuit să punem și noi mâna la treabă”

Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, vor să dea lovitura în afaceri. „A trebuit să punem și noi mâna la treabă”

06 aug. 2024, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Robert Stoica are o afacere de care se ocupă de ani buni. Soțul Mariei Constantin are o pensiune, iar împreună au decis să o extindă, doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la fața locului, asta pentru că și artista a fost nevoită să pună mâna la treabă.

Soțul Mariei Constantin a dat lovitura în afaceri în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a deschis o pensiune, în Argeș. Cei doi și-au dorit să o ducă la următorul nivel și să o transforme într-un complex de lux, așa că, a fost nevoie de mai mult efort decât se așteptau. Inclusiv artista a pus mâna la treabă.

Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, și-au extins pensiunea

Cei doi doi plănuiau de câteva luni să înceapă extinderea pensiunii. Maria Constantin și Robert au terminat lucrările și preconizau că nu va dura atât de mult. Cum situația a fost alta, și Maria Constantin a dat o mână de ajutor și spune că a fost o perioadă încărcată.

„Am fost și pe șantier și asta s-a întâmplat pentru că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg și noi ne așteptam să terminăm mult mai repede, dar ulterior a trebuit să punem și noi mâna la treabă, cum se spune, și nu vreți să o vedeți pe Maria Constantin cum era luam molozul și aveam și evenimente…”, a declarat Maria Constantin, la Star Matinal e pe val.

Se consideră un om simplu

Maria Constantin mai spune că nu a mers pe șantier doar de dragul de a o face, ci a pus osul la treabă, mai ales că la mijloc este vorba de afacerea pe care o are împreună cu soțul ei. Dincolo de lumina reflectoarelor, artista se consideră un om simplu.

„Eu sunt un om normal, lăsând la o parte camerele de filmat și nu am făcut asta doar a venit televiziunea și să vadă lumea că vai, ce fac eu. Am fost nevoită să fac lucrul acesta, dar când vine vorba de muncă, eu nu mă dau la o parte, dar asta s-a întâmplat, dar proiectul acesta (n.r. În culisele celebrității) a ajutat lumea să mă cunoască (…) Acasă sunt un om normal și îmi place să muncesc când vine vorba de mine, de pensiunea mea, de familia mea”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *