Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Constantin și soțul ei, părinți spirituali. Ținutele spectaculoase pe care le-au purtat la botez

Maria Constantin și soțul ei, părinți spirituali. Ținutele spectaculoase pe care le-au purtat la botez

12 oct. 2024, 21:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Maria Constantin și Robert Stoica au fost părinți spirituali pentru micuța Ilinca Maria. Ținutele purtate au atras privirile tuturor celor din jur.

Evenimentul a fost unul cu mare staif la care au participat.

Maria Constantin și Robert Stoica au fost nași de botez

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de cinci ani și sunt foarte îndrăgiți. Cei doi au fost nașii unei fetițe superbe pe nume Ilinca Maria, iar evenimentul organizat a fost unul cu mare staif. Pe rețelele de socializare au apărut imagini de la botez, fiind unele de excepție.

Cântăreața a purtat o rochie lungă, de culoare roz care îi punea în evidență bustul. A purtat și mânuși albe cu perle, din plasă. Părul l-a ținut în bucle, având un machiaj de seară. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum elegant, de culoare albastru marin.

„Azi, părinți spirituali pentru Ilinca Maria”, a scris Maria Constantin pe rețelele de socializare.

Cât de bine se înțeleg Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica se înțeleg excelent, dar nai există și probleme în căsnicia lor. Cei doi au numeroase discuții în contradictoriu, din diferite motive. Artista afirmă că ea încearcă să liniștească situațiile tensionate care apar între ei și reușesc să treacă repede peste astfel de momente.

”Mai sunt și la noi discuții contradictorii, dar faptul că el este berbec și eu pești, eu sunt genul de om maleabil, cu mine n-ai cum să nu te cerți, când văd că se agit așa apele îl las în pace și îl iau cu domol, ușor, ușor. Știi cum e femeia, te aduce, te întoarce și uite așa. Într-adevăr, bărbatul e stâlpul familiei, dar femeia trebuie să aibă grijă de această întreținere a relației”, a spus Maria Constantin pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`