Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Constantin recunoaște că a fost înșelată în propria casă. A iertat, dar i-a pus partenerului o condiție

Maria Constantin recunoaște că a fost înșelată în propria casă. A iertat, dar i-a pus partenerului o condiție

02 aug. 2024, 19:02,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Maria Constantin recunoaște că a fost înșelată. Ba mai mult, ar fi fost trădată de partenerul de viață în propria locuință. Artista recunoaște că a trecut peste acel moment, însă spune că i-a pus partenerului o condiție.

Nu mai e un secret pentru nimeni fapul că Maria Constantin a avut o viață amoroasă destul de, am putea spune, controversată. Mulți sunt cei care cunosc detalii din relația pe care cântăreața a avut-o cu Marcel Toader. Despărțirea lor a fost una destul de comentată.

Maria Constantin recunoaște că a fost înșelată în propria casă

Recent, invitată în cadrul unui podcast, Maria Constantin a vorbit despre infidelitățile din relație. Artista își amintește că în relația cu Marcel Toader a fost des înșelată. Susține că fostul rugbist aducea constant femei în casa în care ei locuiau împreună.

Maria Constantin recunoaște că a fost îndrăgostită și l-a iubit pe Marcel Toader, însă relația dintre ei s-a „stricat”, potrivit spuselor ei, în momentul în care nu a mai existat respect.

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi. La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei. Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea. Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a declarat Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

Maria Constantin recunoaște că și ea a înșelat în relație, pentru că a vrut să vadă cum e. A ținut să puncteze că a făcut acest lucru pentru că era o relație serioasă.

„Eu eram într-o relație fericită și pur li simplu am vrut să testez și eu, să văd cum este acest înșelat. Și da, am înșelat și eu. A fost o nebunie, dar uite că am ajuns măritată. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta”, a declarat Maria Constantin.

Cum s-a cunoscut Maria Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin e de părere că în momentul în care l-a cunoscut pe Marcel Toader, ea era foarte vulnerabilă. Crede că manipularea omului de afaceri ar fi fost, de fapt, motivul pentru care ei au ajuns să formeze un cuplu.

„Am mers la un spectacol la Suhaia, iar primarul de acolo m-a întrebat ce îmi doresc. Am zis că vreau să ajung neapărat la televiziuni, să mă fac remarcată. Cumva lumea o să zică că l-am luat pe Marcel să mă ducă la televiziuni, nu a fost vorba despre lucrul ăsta. Ar fi fost bine să fie așa. Și acel primar mi-a făcut legătura cu Marcel Toader, iar Marcel mi-a zis pe facebook. El a venit cu această idee, să spunem că avem o relație, dar la început era o mare minciună. Totul era ca să creeze această poveste, chipurile ca să mă ajute pe mine. El a început să îmi spună doar ce îi convenea. Fiind atât de vulnerabilă, am început să mă apropii de el. Dacă ar trebui să spun unul dintre cele mai bune lucruri ale lui Marcel Toader, aș spune că era un foarte bun manipulator. Dacă aș fi mers la un psiholog, nu ar mai fi existat această căsnicie”, a declarat Maria Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *